Tuğrul Türkeş'ten olay açıklama

Tuğrul Türkeş'in açıklamalarının satırbaşları şöyle:  - Hükümetimizin öncelikli meselesi terörün sonlandırılmasıdır. - Böyle kritik bir dönemde görev almamı çok önemsiyorum. - İlk yurtdışı seyahatimi KKTC'ye yapacağım.  UTANÇ DUYUYORUM! - Kurulan bu

Tuğrul Türkeş'ten olay açıklama

Tuğrul Türkeş'in açıklamalarının satırbaşları şöyle: 

- Hükümetimizin öncelikli meselesi terörün sonlandırılmasıdır.

- Böyle kritik bir dönemde görev almamı çok önemsiyorum.

- İlk yurtdışı seyahatimi KKTC'ye yapacağım. 

UTANÇ DUYUYORUM!

- Kurulan bu hükümet bir koalisyon değil, seçim hükümetidir. Buradaki çalışmalar Anayasal sorumluluklar çerçevesindedir. Görev alan bakanların birbirlerinin fikirlerini kabul etmesi, ailece görüşmesi beklenmemelidir. Son 1 hafta içinde farklı siyasi parti temsilcilerinin söyledikleri çeşitli açıklamaları çok yadırgadığımı, onlar adına utanç duyduğumu bildiririm. 

Makamları imtiyaz ve çıkar olarak algılayanların eleştirileri ilgi alanım içerisinde değildir. Tekrar ediyorum: Çok meraklısı var bunların! Makamları imtiyaz ve çıkar olarak algılayanların eleştirileri ilgi alanım içerisinde değildir.

Siyasi partilerin amacı hedefi iktidar olmaktır. İktidarı hedeflemeyen hiçbir parti demokrasinin gelişmesine katkı sunamaz. Demokrasiyi geliştiremezsek eleştirilere de tahammül gösteremez.

BEN PARTİMİ İKTİDAR YAPTIM

Benim başbakan yardımcısı olmam nedeniyle mensubu olduğum parti MHP de iktidar olmuştur. Bunu görmek istemeyenler iktidar olmak istemeyenlerdir. Ben partimi iktidar yaptım. Beni bunun için partiden atmaya çalışıyorlar. 

SİZLER KİMİN MİRASINI YİYORSUNUZ?

Beni her fırsatta soyadımdan doyalı mirasyedi olarak nitelendiriyorlar. Miras konusu dinen helal, hukuken de haktır. Burada bir miras varsa benim hakkımdır. İster yerim ister yemem!
Sizler kimin mirasını yiyorsunuz?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset