TSK, Kuzey Irak'ta 11 noktaya operasyon düzenledi

TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, ülkenin bekasıyla, geleceğiyle ilgili kritik bir dönemden geçildiğini söyledi. Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği Trabzon'da, partililerle Şehitliği ziyaret etti. Burada Kur'an-ı Kerim okun

TSK, Kuzey Irak'ta 11 noktaya operasyon düzenledi

TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, ülkenin bekasıyla, geleceğiyle ilgili kritik bir dönemden geçildiğini söyledi. Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği Trabzon'da, partililerle Şehitliği ziyaret etti. Burada Kur'an-ı Kerim okunmasından sonra şehitler için dua eden Aydın, mezarlara gül bıraktı. Daha sonra partisinin Akçaabat İlçe Teşkilatını ziyaret eden Aydın, burada gazetecilere açıklamada bulundu. Aydın, milletçe buruk bir bayrama girdiklerini ve üzüntü içinde olduklarını belirterek, "Ülkemizin geleceğine yönelik, devlet ve millet varlığımız bir tehdit altında. Bu açık bir tehdit. Bu tehdit can alıyor, şehit veriyoruz. O bakımdan ülkenin bekasıyla, geleceğiyle ilgili kritik bir dönemden geçiyoruz. Böyle bir dönemde bayramın kutsiyetine, kucaklaşma anlayışına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Ümit ediyorum bayram millet olarak kaynaşmamıza vesile olacak bir zemin oluşturacaktır, onun sıcaklığını hep beraber yaşayacağız" dedi.

Devletlerin varlığını devam ettirebilmeleri için dikkatli ve uyanık olmaları gerektiğini ifade eden Aydın, "Özellikle bizim içinde bulunduğumuz bu coğrafya bu bakımdan dünyanın en tehlikeli yeri. Her zaman söyledim, 'kafamızı çevirip etrafımıza bir bakalım' diye. Etrafımızdaki bütün ülkeler dönüştürülüyor. Bu dönüştürmenin sonunda Türkiye'ye de sıra geleceğini söylemiştim. Öyle bir dönemdeyiz" diye konuştu. Türkiye'nin yaklaşık bir ay sonra seçime gireceğini anımsatan Aydın, "Vatandaşa şunu söylüyoruz, 'biz ne dedik de haksız çıktık, ne dedik de yalan söyledik?' Vatandaşın bizi cezalandırması için bizim bir şey söyleyip yapmamamız, onları aldatmış olmamız lazım. Vatandaşlara ne anlattıysak onların arkasında durduk" ifadesini kullandı. Aydın, Trabzon'da seçimde ikinci parti olduklarını ve Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldıklarını da kaydederek, "İkinci milletvekilini çıkarabilmemiz için vatandaşın bize omuz vermesine ihtiyaç var. Ümit ediyorum bu seçimde vatandaştan o desteği alır, hedeflediğimiz şeyleri hayata geçirmiş oluruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler