Trabzon’dan sonra o il başkanı da istifa iddialarını yalanladı

İl başkanından açıklama geldi.

Trabzon’dan sonra o il başkanı da istifa iddialarını yalanladı
AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk istifa iddiaları üzerine parti binasında basın toplantısı düzenledi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz'ın görevinden ayrılacağına yönelik haber ve söylentilere açıklık getiren Çelenk şunları söyledi;

"Enver Yılmaz'ın görevinden istifa ettirileceğine yönelik iddia ve iftiralar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Belediyeden rant beklentileri olan ancak bu beklentilerine karşılık bulamayan bazı gruplar ile siyasi ikbal peşinde olan kesimlerin organize ettiği bilinen bu yanlış enformasyon geçmiş dönemlerde olduğu gibi mağlup ve yenik düşmeye mahkumdur" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı Ordu'daki şenliklerde yaşanan protokol kavgasının aktörlerinden olan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın AK Parti 'de istifa edecek olan belediye başkanları arasında ismi geçmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset