Trabzon'da MHP'de sular durulmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Teşkilatlarında tartışmalar bitmiyor. MHP, Genel Merkezi; Trabzon’da görevde olan tüm ilçe teşkilatlarını görevden alınması için İl Başkanı Nihat Birinci’ye baskı yaptığı öğrenildi. Bu baskı doğrultusunda Hareke

Trabzon'da MHP'de sular durulmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Teşkilatlarında tartışmalar bitmiyor. MHP, Genel Merkezi; Trabzon’da görevde olan tüm ilçe teşkilatlarını görevden alınması için İl Başkanı Nihat Birinci’ye baskı yaptığı öğrenildi. Bu baskı doğrultusunda Hareket eden Birinci’nin de Araklı ilçe Başkanı ile tartıştığı ileri sürüldü. Tartışma iddiasının arkasında Trabzon’da yayın yapan bir yerel gazete var. Sonnakta Gazetesinde yer alan haber göre; İl Başkanı Nihat Birinci; Araklı İlçe Başkanı Baki Malkoçoğlu’nu il binasına çağırdığı ve görevini devretmesini istediği öğrenildi. Bu sözler üzerine Malkoçoğlu’nun, Nihat Birinci’ye tepki gösterdiği ve konu ile alakalı tartıştıkları ortaya çıktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset