Trabzon'da BBP "AK Partiyi desteklemiyoruz"

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yapılan bugün açıklama yapan bir grup kendileri eski BBP’li olarak tanıtarak AK Parti’yi destekleyeceklerini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından BBP Ortahisar İlçe Başkanlığından flaş cevap geldi.

Trabzon'da BBP "AK Partiyi desteklemiyoruz"

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yapılan bugün açıklama yapan bir grup kendileri eski BBP’li olarak tanıtarak AK Parti’yi destekleyeceklerini duyurmuştu.

Bu açıklamanın ardından BBP Ortahisar İlçe Başkanlığından flaş cevap geldi.

Açıklama yapan İlçe Başkanı Yılmaz Mermertaş, “Partimizin ismini kullanarak açıklama yapan şahısların yaptığı açıklamalar şahıs olarak değerlendirilmelidir. Bu şahısların resmi olarak da 10 yıldır partimizle hiçbir bağlantıları yoktur. Büyük Birlik Partisi olarak kendi amblemi ve adaylarıyla tüm Türkiye' de seçime giriyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset