Trabzon oyunu 61 bin artırdı!

AK Parti1 Kasım Erken Genel Seçimlerde Trabzon’da 5-1 yapmasının ardından, Atatürk Alanında AK Parti İl Binasının önünde kutlama yapıldı.   İl Binasının önüne mini bir kürsü kurulurken burada hava fişekler eşliğinde alınan 5-1'lik sonuç kutlandı. Marşlar

Trabzon oyunu 61 bin artırdı!
AK Parti1 Kasım Erken Genel Seçimlerde Trabzon’da 5-1 yapmasının ardından, Atatürk Alanında AK Parti İl Binasının önünde kutlama yapıldı.
 
İl Binasının önüne mini bir kürsü kurulurken burada hava fişekler eşliğinde alınan 5-1'lik sonuç kutlandı. Marşlar ve havai fişekler eşliğinde kutlama yapan çok sayıda AK Partili; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu lehine sloganlar attı. 
 
Burada ki kutlamaya AK Parti Trabzon Milletvekilleri, AK Parti Belediye Başkanları, İl Başkanı, İlçe Başkanları ve çok sayıda parti katıldı. 
 
Revi’nin ardından konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili ve MKYK Üyesi Süleyman Soylu, özetle şu ifadeleri kullandı: 
 
“Bu millet büyük Türkiye yeni Türkiye dedi. Bugün bir milattır. Türkiye’nin yürüyüşüne engel olmak isteyenler, Türkiye’yi kuşatmak isteyenler, Türkiye’yi bataklığa koymak isteyenlere karşı bugün bir milattır. Ülkemi terörün içine çekmeye çalışanlara karşı, ülkemin ekonomisini alabola erteme çalışanlara karşı bu bir milattır. Ülkemin bölünmez bütünlüğüne saldıranlara bu bir millettir. 
 
Tek millet, Tek Devlet, Tek Bayraktır.. Milletin bu mesajı verdi.
 
img_20151101_221614.jpg
 
MİLLETİMİZİN İZİNDEYİZ
 
Biz Cenabı Allah’a tabiyiz. Milletimizin izindeyiz. Bu sonuç, hiç şüphesiz ki Cenabı Allah’ın tecellisidir. Bu büyük medeniyete, bütün İslam alemine, bütün dünyaya bütün insanlık alemine ışık yapma ve aydınlatmasını istemenin sonucudur. Çok çalışıldı. Çok gayret gösterildi. Çok hakaretlerle karşılaştık. Ama yılınmadı… 
 
Bütün teşkilatlarımızın, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, belediye teşkilatlarımızın ve belediye başkanlarımızın milletimizin Türkiye’ye vurduğu mühürdür bu sonuç. 
Bize 5 hayat, hatta bu akşam bile 5’i çıkartamazsınız dediler. Onlar Trabzon’un inadını, kararlılığını anlamadılar. Biz oy artışında Türkiye’de rekor kıracağız dedik. Allah’a hamdolsun, şükürler olsun Türkiye’de oyunu en fazla arttıran 61 bin oy fazlası ile beraber Trabzon rekor kırdı rekor… “
 
img_20151101_221619.jpg
 
TRABZON 7 AYDA 61 BİN OY ARTTIRDI
 
Konuşmasına Trabzon’da AK Parti’nin ilçelerde aldığı sonuçları sıralayarak devam eden Soylu, 
“Bu Trabzon’un birliğinin o sarsılmaz inancının tecelli. 61 bin oy 7 Haziran’dan bu yana arttırdık. Her birinize teşekkür ediyoruz. Bu bize büyük bir sorumluluktur. Burada söylemekten büyük mutluluk duyuyorum. Trabzon’da 7 Haziran’da bize tercih etmeyen 61 bin insan bugün AK Parti dedi. Bizi tercih edenlere karşı da sorumluluğumuz yüksektir. CHP, MHP ve SP’li kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
 
NE SÖZ VERDİYSEK, YAPACAĞIZ
 
Soylu, “Siz ne söz verdiysek buradayız. Bakanımız Faruk Özak, Belediye Başkanımız Ahmet Metin Gençler, bütün ilçe başkanlarımız burada. Orhan bey İstanbul’a gitmek zorunda kaldı. Onun da burada teşekkürlerini iletiyorum. Trabzon’umuzun her tarafında büyük bir gayret büyük bir çalışma azim gösterildi. Bugün belki de hiçbir şekilde tahmin edilemeyen başarıldı. Bilmenizi istiyorum. Ben hesap adamıyım. Dün akşam, milletvekilimizi sayımızı arttıracağımızı söyledik değil mi? Hiç merak etmeyin yarın olacak hayrolacak.. Elbete 6. Milletvekili adayımız Ergin bey inanın çok istiyorduk. Ama yolu açtık. Yol açıldı.. Yol açıldı yol, yol… Bana dediler ki geçen seçimde habu Salih iyi uşaktır. Onu Ankara’ya getir. Ama bu seçim başlarken, her yerde benim gücüm kudretim yetmez, onu siz Ankara’ya gönderin siz.. Ergin Aydın, eşi hanımefendi ile birlikte çocukları ile birlikte Allah bin kere razı olsun ki, bin kere razı olsun ki, sabah akşam gece gündüz demeden çalıştılar. Gayret gösterdiler. Bir dava adamının sadakati ile Ortahisar’ı biz ona emanet ettik. Geğldik destek olduk, ama o 320 bin oyun altına imzasını attı. Minnettarız, müteşekkiriz… Hiç endişe etmeyin. Esas yolculuğumuz bugün başlıyor. Esas hizmetimiz bugün başlıyor. Bize yol dayanmayacak. Arabayı yapan Türkiye, o arabanın yollarını köylere, yaylalara kadar yapacak. Sözümüz sözdür. Büyük projelerimizi inşalah bu muhteşem toplulukta hayrıkararak sevinçle beraber atacağız.
 
img_20151101_234708.jpg
 
HİÇ KİMSEYİ AYIRT ETMEDEN KUCAKLAYACAĞIZ
 
Hiç kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Trabzon, bakın hesap alayım dedim ya.. Bir şey daha söylüyorum. Çok net, yüzde 68 oy bize yeter mi..? Bakın yüzde 68 oy bize yetmez.. Yeter mi? Önümüzde ki seçimde varya, öyle çalışacağız Trabzon bu takımı bu güzel takımı hep birlikte öyle bir bağrına bacak bize diyeceksiniz ki size nasıl? Siz kardeşsiniz.. Siz bize diyeceksiniz ki size güveniyoruz.. Önümüzde ki seçimde yüzde 75’i getireceğiz.. Hiç merak etmeyin.. Biz sizi mahcup etmeyeceğiz. Biz sizin yüzünüzü yere baktırmayacağız. Ne meselesiz varsa, ne işiniz varsa, Trabzon’un ne meselesi varsa, belediye başkanlarımız, milletvekillerimizle emrinize amadeyiz.. 4 yılın sonunda alnı ak yüzü temiz, Trabzon’da verdiği sözleri tamamlayan bir kadro olarak karşınızda olacağız.
 
7 AYDIR SOKAKLARDAYIZ…
 
Bu vesile ile yarın Trabzon’umuzda biz herkes şahit.. Tam 7 aydır sokaklardayız. Sahalardayız. Ne Aydın Doğan yakamızdan düştü, ne paralelciler.. Faruk Bakanım bilesin, şu oyların içerisinden paralelciler çaldılar. Onun için sabah kalktık, gece yarısı saat 1’e kadar bir birimizle anlaşma içinde teşkilatlarımızla bütün unsurlarımızla bir birimizi hissederek, son 1 hafta önce yaptığımız araştırmada sonuç yüzde yüz bugün ki şekilde bugün ki gibi tuttu. Biz hesap adayımız, başkaları gibi karavana sallamayız. Yarın inşallah Haydi Bismillah diyoruz. Ayasofya’da hem sabah namazını, hem de şükür namazını kılacağız. Bismillah diyeceğiz, kollarımızı sıvayacağız hizmetkarınız olacağız. 
 
Salih Cora Trabzon’un en genç milletvekili.. Bilmiyorum daha önce bu kadar genç milletvekili oldu mu Trabzon’da?
 
img_20151101_234713.jpg
 
ŞEHİTHLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI KALMAYACAK
 
Trabzonspor’da da yep yeni süreç başlıyor.. Bakın bu evlatlar, şampiyonluklarla nasıl buluşturacak Trabzon’u.. Zamanla inşallah. Ne hakkımızı yediririz, ne de hakkımızı yiyenin yanına bırakırız… 
 
Biz yaklaşık 15 gün önce bir evladımızı kaybettik. Şu bayraklarımızı onun için aldık onun için astık. Bizim evladımız sevgili Samet’imizi, Ayyıldızlı bayrağın özgür bir şekilde bu ülkede dalgalanması için Sevgili Soner Yıldırım’ımızı, Sevgili Ahmet Çumur’umuzu.. Bugün dahi ailelerini gördüğüm şehitlerimizi… Bir şey söyleyeyim mi.? Onların kanı yerde kalmadı kalmayacak. Onlar için bu topluluktan bir Fatiha istiyoruz.
 
img_20151101_234722.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler