Trabzon MHP'de aday toplantısı!

MHP Trabzon'da 1 Kasım seçimleri öncesinde belirlenen Milletvekili adayları tanıtım toplantısı yapıldı. MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli yaptığı açıklamada, "1 Kasım seçimlerinin önce vatanımız için, sonra milletimiz için sonra da teşkilatımız için h

Trabzon MHP'de aday toplantısı!

MHP Trabzon'da 1 Kasım seçimleri öncesinde belirlenen Milletvekili adayları tanıtım toplantısı yapıldı.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli yaptığı açıklamada, "1 Kasım seçimlerinin önce vatanımız için, sonra milletimiz için sonra da teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

KORAY AYDIN

Koray Aydın, "Türkiye seçime gidiyor. Saray talimat verdi. Başbakan verilen o talimatı bir tiyatro oyunu oynar gibi sahneye koydu ve bugün sarayın talimatının neticesinde hükümet kuruyor gibi çalışan Başbakan kendisine verilen görevi yerine getirdi ve Türkiye'yi seçime götürdü. Şınu herkesin çok iyi bilmesi lazım her şeyin b ir perde önü ve perde arkası var. Perde önünde görünen koalisyon kuruyormuş gibi yapıp sarayın diktesi altında hapsolmuş bir başbakanlık iradesi, perde rakasında da bu işi kumanda eden bu işi kumanda eden, yöneten bu seçimde tek başıma iktidar çıkamadım. Ne olur, benim başıma ne gelir? korkusu ile "bu 258 bize yetmiyorsa bir risk alıp bunu 276'ya tamamlayabilir miyim?" diyerek kendi geleceği üzerinden Türkiye'nin geleceği üzerine ipotek koymuş bir yapı. Bu Türkiye'nin gerçeğidir. Bunu bütün Türk Milletinin bilmesi lazım. Bir yapı var siyasetin üzerine vesayet oturdu. Bu sarayın vesayeti. Bu hem kendi partisi üzerinde bir vesayet kullanıyor, hemde Türk siyasetinin üzerinde bir vesayet hakkı kullanıyor. Çünkü vesayet kullandığı parti bu seçişmden birinci parti çıktı. Kimse Türkiye'de Hukukun işlemediğini söyleyemez. Zaten söylerse deli muamelesine tabi tutulacağı için cesaret edip söyleyemez. Hukukun olmadığı yerde hiç bir şey yürümez. Ne ekonomi iyi olur, ne siyasi arena iyi olur, ne sosyal hayat iyi olur. Hiçbir alanda başarılı olamazsınız. Bu yapı ile beraber Türkiye'nin önünde bir temel sorun daha var. O da iç güvenlik meselesi. Bugün Türkiye'nin iç güvenliği Türkiye'nin geleceğini tehdit ediyor. "Türkiye'nin bir beka sorunu vardır." bu sözü Ahmet Davutoğlu bir kaç gün önce söyledi. 'Türkiye Cumhuriyet tarihinibn en kritik döneminden geçiyor.' Kim söyledi bu sözü? Cumhurbaşkanı bir kaç gün önce söyledi. Yani ne olmuş Türkiye'ye? Türkiye dibe vurmuş, duvara toslamış. Kim yapmış peki bunu? İşte o yakınmaları yapan Utanmadan da bayrak mitinleri ile milletin aklıyla pazar günü tiyatro oyununun 3. perdesinde milliyetçileri ayaklar altına aldım diyip yüzü zerre kadar kızarmayarak milletle alay eden AKP zihniyeti yapıyor. Bu seçim milleti kandıran aldatan, milletin geleceğini ipotek altına koyan, beka sorunu yaratan, Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kötü dönemine getirip Türkiye'yi teslimeden bu siyasal iktidara karşı Türk milletinin ayaklanma seçimi olacaktır. Yeter artık. Aklımızla, zekamızla bu kadar alay etmeyin diyerek Türk Milletinin dikilişi ve sen bu işi beceremedin, yüzüne gözüne bulaştırdın, Türkiye'nin istikrarının önündeki en büyük engel sensin, çekil aradan git diyebilecekleri bir seçim olacaktır. Onlara Trabzon dahil Türkiye'nin her yerinde pabusun pahalı olduğunu göstereceğiz." dedi.

YAVUZ AYDIN

Konuşma yapan Yavuz AYdın, “7 Haziran’da gerekli çalışmaları yaptık. Trabzon ve Türkiye iradesini ortaya koyduk. Bu koalisyon görüşmelerinin samimi olmadığını hepimiz gördük. Daha henüz 7 Haziran seçimleri olmadan baş danışman Binalı Yıldırım tarafından bu ülkede tek başına iktidar çıkmazsa erken seçime gidilir beyanatı vermişti. Milli iradenin sonucunda yaşanan süreç bir tiyatro şeklinde yaşandı. Önümüzde 1 Kasım seçimi olarak karşımıza çıktı. 7 Haziran seçimlerinden sonra 2019’da olacaktı. Şimdi ne oldu. 4 ay sonra önümüze seçim koydular. Bu bir fırsat seçimidir. Bizde bu fırsatı değerlendirip Cumhurbaşkanımız bize dedi ki bunu 6’ya çıkartın gelin dedi. Bizde Cumhurbaşkanımızı kırmayacağız üzmeyeceğiz. Bizde gerekli mücadeleyi vereceğiz. Bu milli uyanışı hep beraber yapacağız. Bunu da 1 Kasım’da sandığa yansıtacağız.” şeklinde konuştu.

HÜSEYİN ÖRS

Hüseyin Örs toplantıda yaptığı konuşmada "7 haziran sureci yaşadık. O aksam seçim yapmayı kafasına koyan Reis-i Cumhur Koalisyonla milleti oyaladı şimdi de seçim diyor. Vur mührü 3 hilale 3 olsun" ifadelerine yer verdi.

 

11998514_10153706201318120_635763205_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset