Trabzon koalisyona da seçime de hazırız!

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, Vakfıkebir Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir Beled

Trabzon koalisyona da seçime de hazırız!

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, Vakfıkebir Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Kurt, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, partilerinin kuruluşundan bu yana 14 yıl geçtiğini, bu süre içerisinde 10 seçim yaşadıklarını ve hepsinden başarıyla çıktıklarını söyledi. Revi "7 Haziran Genel Seçimleri partimiz için başarıdır fakat biz açık ara başarılara alıştığımız için bu başarıya alışmaya çalıştık. Bu toplantılarımızı davamız uğruna yapmaktayız ve fedakarca çalışıyoruz. Toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Trabzon koalisyona da seçime de hazırız!

Hayal edilemeyen yatırımları AK Parti iktidarının gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Revi, "Yaptığımız hizmetleri görmezden gelerek kara propaganda yapmak için "Bir çivi dahi çakılmadı" diyenler var. Onlara bir şey anlatmak mümkün değil çünkü onların gözleri de kalpleri de görmeyecektir. Biz yaptıklarımızla yetinmeyeceğiz ve hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız. Milletimizin takdiri sonucu iktidarı tek başımıza kuramadık buna saygı duyuyoruz ve koalisyon çalışmaları devam ediyor. Biz seçime de hazırız koalisyona da hazırız. Biz milletin emrindeyiz ve emri de sadece onlardan alırız. Bakın Milletvekillerimiz Ankara'da çalışmalarını yaptı ve şehrimizde çalışmalara devam ediyor. Dört milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise "Biz seçimden önce milletimizle iç içe olduk ve onlara söz verdik seçimden sonra da sizlerin yanındayız. Sizlerle dertleneceğiz sizlerle mutlu olacağız diye ve bunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İl Başkanlığımızın, İlçe Başkanlıklarımızın ve teşkilat mensuplarımızın her daim emrindeyiz. Onların isteklerinin bizim başımızın üstünde yeri vardır" diye konuştu.

 

Trabzon koalisyona da seçime de hazırız!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset