Trabzon CHP'de sıkıntı devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon örgütlerinde seçim sonrası gerginliği devam ediyor.  CHP Eski Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Kimsenin bulanık suda balık avlamaya kalkamasın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Canalioğlu, “ CHP’nin en doğru Ge

Trabzon CHP'de sıkıntı devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon örgütlerinde seçim sonrası gerginliği devam ediyor.  CHP Eski Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Kimsenin bulanık suda balık avlamaya kalkamasın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Canalioğlu, “ CHP’nin en doğru Genel Başkanı da adayı da Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Kendi ilçesinden kendi köyünden dahi hezimete uğrayanlar çıkıp Genel Başkanı sorgulayamaz. Artık yorulan örgütler kendisini yenilemeli. Yeni bir heyecan getirmeli.”ifadelerine yer verdi.

GENEL BAŞKANIMIZ PEŞİNE TAKTI 

CHP’de Genel Başkanlık sorununun olmadığını dile getiren Canalioğlu, “ CHP’de “Biz bize siyaset biz bize muhalefet.” Anlayışı sorunu vardır. Kılıçdaroğlu bu partiye canla başla çalışarak büyük emek verdi. Eğer bugün asgari ücret artacaksa, emekliler zam, taşeronlar kadro alacaksa bunun nedeni AKP’yi peşinde katan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’dur.”söyledi.

Haber : Karadeniz Sonnokta  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset