Timmermans ve Brende ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Komisyonu Başkanı Birinci Yardımcısı Frans Timmermans ve Norveç Dışişleri Bakanı Borge Brende ile ayrı ayrı telefon görüşmesi yaptı.Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çav

Timmermans ve Brende ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Komisyonu Başkanı Birinci Yardımcısı Frans Timmermans ve Norveç Dışişleri Bakanı Borge Brende ile ayrı ayrı telefon görüşmesi yaptı.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Komisyonu Başkanı Birinci Yardımcısı Frans Timmermans ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, 29 Kasım'da Brüksel'de düzenlenmesi öngörülen Türkiye-AB Zirvesi ve ad referandum olarak kabul edilen göç eylem planı konuları ele alındığı öğrenildi.

Bakan Çavuşoğlu ayrıca Norveç Dışişleri Bakanı Borge Brende ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler