"Terörü tamamen bitireceğiz"

Bakan Eroğlu açıklamalarda bulundu

"Terörü tamamen bitireceğiz"
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Terör hadisesini tamamen bitireceğiz" dedi.

Bakan Eroğlu, Kütahya ziyaretine Belediye Sosyal Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyerek başladı. Eroğlu, burada Vali Vekili Sedat Oktar, AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ve protokol mensuplarının hazır bulunduğu toplantıda Kütahya il genelinde bakanlığının faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’na geçen Bakan Eroğlu, Kütahyalılar’a 15 Temmuz’da göstermiş oldukları demokratik duruşları sebebiyle teşekkür etti. Eroğlu, "FETÖ ne büyük hainmiş. Dünyada bunlar kadar hain olamaz. Adamın yüzünde meymenet yok. Kim buna nasıl inanıyor? Yüzünde meymenet olmayan insanın arkasından nasıl gidersin? Kendini 1 dolara nasıl satarsın? Neymiş Mehdiymiş. Sahtekar, alçağın tekisin sen, hain. Tarih boyunca sahte peygamberler çıktığı gibi sahte Mehdiler de çıktı. Ne Mehdisi, sen hainin tekisin. PKK’nın da, FETÖ’nün de inlerine gireceğiz. Terör hadisesini tamamen bitireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler