"Terörü lanetleyemeyenler devleti lanetleme seansına başladı"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terörü lanetleyemeyenlerin devleti lanetleme seansına başladığını hatırlatarak, bu kişilere milletin gerekli cevabı vereceğini söyledi.AK Parti'nin Bursa mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, teröre karşı birlik çağrısı ya

"Terörü lanetleyemeyenler devleti lanetleme seansına başladı"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terörü lanetleyemeyenlerin devleti lanetleme seansına başladığını hatırlatarak, bu kişilere milletin gerekli cevabı vereceğini söyledi.

AK Parti'nin Bursa mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, teröre karşı birlik çağrısı yaptı, "Katil devlet" diyen Selahattin Demirtaş'ı hedef aldı. Davutoğlu, "Terör Türkiye'nin değil, dünyanın derdi haline gelmiş durumda. Bugün işine geldiğinde terörü görmezden gelen, hatta destek veren yönetimler var. Türkiye içinden teröre destek verenler var. Elinde hiçbir dayanağı olmadan "katil devlet" diyenler, devleti suçlayanlar var. "Katil devlet" diyenlere bu millet cevabını verir. Bizim için DEAŞ ne kadar alçak bir örgütse PKK'da aynı derecede alçaktır" diye konuştu.

"ELİNDE DELİLİ OLAN VARSA DELİLİNİ ORTAYA KOYSUN"

Terörü lanetleyemeyenlerin devleti lanetleme seansına başladığını vurgulayan Başbakan, bu kişilere milletin gerekli cevabı vereceğini söyledi. Bir kez daha siyasi parti liderlerine çağrı yapan Davutoğlu, "Buradan siyasi parti liderlerine sesleniyorum. Bugün teröre karşı herkesin kararlı ve birlik içinde hareket etmesi günüdür. Gün kardeşlik, barış, demokrasi günüdür. Partilerin insanlarımızın can güvenliği, insanlığımızın birliği ve kardeşliği konusunda hassasiyet göstermesi günüdür. Elinde delili olan varsa delilini ortaya koysun, asla spekülasyon yapılmasın. Ortak deklarasyon yapalım dedik, gelmediler. Bir kez daha çağrı yapıyorum. Hep beraber birlik ve beraberlik konusunda ortak dille konuşalım, terörü mahkum edelim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler