“Terör ithal eden bir ülke konumuna geldik’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Terör ithal eden bir ülke konumuna geldik. Bizim ne işimiz var Suriye'nin, Mısır'ın, Libya'nın içişlerine karışıyoruz. Şimdi diyorlar ki "ihracat düştü, turist gelmiyor." Niye gelsin? Her alanda sorunlarımız var" ded

“Terör ithal eden bir ülke konumuna geldik’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Terör ithal eden bir ülke konumuna geldik. Bizim ne işimiz var Suriye'nin, Mısır'ın, Libya'nın içişlerine karışıyoruz. Şimdi diyorlar ki "ihracat düştü, turist gelmiyor." Niye gelsin? Her alanda sorunlarımız var" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında geldiği İzmir'de ikinci bölge ziyaretlerini Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Bornova ile sonlandırdı. Seçim otobüsü üzerinden partililere seslenen Kılıçdaroğlu, 1 Kasım'da Türkiye'nin tarihini değiştireceklerini belirterek destek istedi. İlçe ziyaretlerinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Kimi partililer şehir dışındaki çocuklarına telefonla canlı görüntülü bağlanarak Kılıçdaroğlu'nu izletti.

"TERÖR İTHAL EDEN BİR ÜLKE OLDUK"

İstikrarsızlığın ve sorunun kaynağı bu ülkeyi 13 yıldır yürütenler olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, "Terör ithal eden bir ülke konumuna geldik. Bizim ne işimiz var Suriye'nin, Mısır'ın, Libya'nın içişlerine karışıyoruz. Şimdi diyorlar ki "ihracat düştü, turist gelmiyor." Niye gelsin? Her alanda sorunlarımız var. Bu sorunları aşmak için güç birliği yapmak zorundayız. Şimdi kendisi devlet olmuş bir parti ile mücadele ediyoruz" diye konuştu.

"13 YILDIR ARMUT MU TOPLUYORDUN"

Kılıçdaroğlu asgari ücreti bin 500 olarak belirlediklerinde eleştirileraldıklarını ardından AK Parti'nin de asgari ücret vaadini yükselttiğini hatırlatarak, "13 yıldır niye yükseltmedin? 13 yıldır armut mu topluyordun" dedi.

"NE ZAMAN İZMİR'E GELSEM CEBİM KAĞITLA DOLAR"

Kılıçdaroğlu, işsizlik sorununa çözüm bulmak için hükümetin adım atmadığını savunarak, "Ne zaman İzmir'e gelse cebim kağıtla dolar. "Oğlum, kızım işsiz ne olur iş bulun" diyorlar. 13 yıldır iktidardalar. Hiç işsizlik sorununu çözeceklerini söylüyorlar mı? Kendi çocukları iş buldu ya herkes iş sahibi sanıyorlar. 6 milyon gencimiz işsiz" ifadelerini kullandı.

"BİR PARTİ ALTINDA BİR ARAYA GELMELİYİZ"

Kılıçdaroğlu, insanların Türkiye'nin geleceğinden endişe duyduklarını ve huzur ve refah için bölünmemesi ve ayrışılmaması gerektiğini söyleyerek, "Huzur isteyen milyonarlar var. Ama farklı partilerdeyiz. Şimdi bir partinin altında bir araya gelmeliyiz. Bir parti ülkeyi ne hale getirdi, ateş, kan, gözyaşı var. İkinci bir partimiz var o da her şeye "hayır" diyor. Bir üçüncü parti var oda Türkiye partisi haline gelemedi. Bir parti var ki adam gibi yönetecek, ülke çıkarlarını savunacak o partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi" dedi.

“Terör ithal eden bir ülke konumuna geldik’’

“Terör ithal eden bir ülke konumuna geldik’’

“Terör ithal eden bir ülke konumuna geldik’’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler