Süleyman Soylu sunucunun elinden mikrofonu aldı

Süleyman Soylunun hızına yetişilmiyor.Bakan sunucunun elinden mikrofonu aldı Araklılara seslendi

Süleyman Soylu sunucunun elinden mikrofonu aldı
Süleyman Soylu sunucunun elinden mikrofonu aldı
 Trabzon'da ilçe ziyaret programlarını kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Araklı'ya gitti. Araklı meydanında çok sayıda vatandaş Bakan Soylu'yu karşıladı. Seçim otobüsünün üstünden vatandaşa seslenen Soylu bu ülkenin bunca zamandır neler çektiğini ve yeni anayasanın neden gerekli olduğunu anlattı.
İçisleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşmasından önce vatandaşa otobüsün üstünde ki kişileri anons eden ve konuşmacılardan önce  sunuculuk yapan sunucu tam Bakan Soylu'yu takdim edecekti ki Soylu sunucunun elinde ki mikrofonu alıp daha fazla beklemeden hemen vatandaşlara hitap etmek istedi . Soylu'nun bu davranışı vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.
Araklı Meydan'da  Araklı CHP binası önünde duran seçim otobüsünün önünde vatandaşa seslenen Soylu yine  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler