Süleyman Soylu oyunu kullandı!

 AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu, ''Türkiye bugüne kadar ne adım attıysa demokrasiyle, seçimlerle, oyla ve sandıkla attı. Bugün de aziz milletimiz bunu bir şekilde tekrar ortaya koyacaktır'' dedi.   Soylu, oyunu Yalıncak O

Süleyman Soylu oyunu kullandı!
 AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu, ''Türkiye bugüne kadar ne adım attıysa demokrasiyle, seçimlerle, oyla ve sandıkla attı. Bugün de aziz milletimiz bunu bir şekilde tekrar ortaya koyacaktır'' dedi.
 
Soylu, oyunu Yalıncak Ortaokulu'nda kullandı. Seçimin hayırlı olması temennisinde bulunan Soylu, ''Bu seçimler hem ülkemiz hem de demokrasimiz için hayırlı olsun. Bu seçimlerin sonucunda Türkiye Büyük Millet Meclisinin oluşturacağı tablo ile gerek Türkiye'nin problemlerinin çözüleceği gerekse de ülkemizin tüm hedeflerinin gerçekleşeceğini bütün dünya, dost düşman görecektir'' diye konuştu.
 
Soylu, demokrasinin önemine de dikkati çekerek, ''Çarenin demokrasi olduğunu ve Türkiye'de demokrasi ile tüm meselelerin çözüldüğünü herkes 1 Kasım akşamı, yani bu akşam sandıklar açıldığında duyacaktır. Türkiye bugüne kadar ne adım attıysa demokrasiyle, seçimlerle, oyla ve sandıkla  attı. Bugün de aziz milletimiz bunu bir şekilde tekrar ortaya koyacaktır'' ifadelerini kullandı.
 
Seçimin millet, demokrasi ve Türkiye için tekrar hayırlı olması temennisinde bulunan Soylu, sandık görevlilerine de iyi çalışmalar diledi.
 
dsc_0010-001.jpg
 
dsc_0025-003.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset