Süleyman Soylu çılgına döndü..

"Böyle bir günde iftira atabilen müsvedde!"

Süleyman Soylu çılgına döndü..
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Polis Radyosu’nun konuğu oldu ve soruları yanıtladı. Önemli açıklamalar yapan Soylu, canlı yayınlanan programda hem polis memuru spikerin sorularını yanıtladı hem telefon bağlantısına katılan polislerle sohbet etti. Ayrıca program kapsamında günün gazetelerini okudu.

İşte ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Sözcü internet sitesinde, Sabah Gazetesi’nin okunacaklar listesinden çıkarıldığını iddia etti.  

Bu program sonrası Sözcü’nün internet sitesinde şöyle bir iddia yayınlandı;

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Günü'nde Polis Radyosu'na konuk oldu. İçişleri Bakanlığının facebook hesabından da naklen yayınlanan program, radyo programının müzik aralarında da sürünce ortaya ilginç görüntüler çıktı. Bakan danışmanı olduğu sanılan bir kişinin yayın odasına gelerek, programda okunacak gazeteler konusunda sunucu ile konuşması ekranlara canlı olarak yansıdı. Programda hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin 'okunacak gazeteler listesinden çıkarıldığı görüldü. Bakan Soylu ise yaşananlar için 'iftira' dedi.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu iddiaya program sonrası çok sert cevap verdi. 

Sözcü’nün sosyal medya hesabından,  “Bakan Soylu’nun radyo yayınında Sabah gazetesi okunmadı! Programda hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin 'okunacak gazeteler listesi'nden çıkarıldığı görüldü.” Başlıkları haberini kendi sosyal medya hesabına taşıdıktan sonra “Canlı yayına katılacak polislerimizin bilgisi verildiği konuşma üzerinden, hem de 10 Nisan Polis Günü’nde böyle bir iftirayı atabilen gazete müsveddesi…” ifadeleriyle tepki gösterdi.
Süleyman Soylu çılgına döndü..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler