Süleyman Güven: "Teşkilatlara teşekkür etti"

AK Parti’den Trabzon Milletvekili aday adayı olduktan sonra 18 ilçeyi gezen ve partilerle tanışan, kendini tanıtan Prof. Dr. Süleyman Güven teşkilatların kendisine gösteriler teveccühe teşekkür etti.

Süleyman Güven: "Teşkilatlara  teşekkür etti"

 Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Güven, 24 Haziran seçimleri için çıktığı seçim alanlarında gördüğü ilgiden bir hayli memnun.

Trabzon’un 18 ilçesini gezen tüm teşkilatları ziyaret eden ve partililerle hasbihal olan Prof. Dr. Süleyman Güven, hem partilerle tanıştı hem de kendini tanıttı. Tüm ilçeleri ziyaret edip teşkil mensuplarıyla sohbet eden Prof. Dr. Süleyman Güven kendisine gösterilen teveccühe teşekkür etti. Teşkilat mensuplarının da ilgi gösterdiği Prof. Dr. Süleyman Güven, bugün yapılacak olan temayül yoklamasında partililerin aynı teveccühü göstereceğine inandığını söyledi.

Teşkilat ziyaretlerinde iyi bir izlenim bıraktığını ifade eden partililer de “Süleyman hoca, dolu ve donanımlı bir insan. Çok iyi bir hekim. KTÜ Farabi Hastanesi’nde Tüp Bebek Merkezini kuran adam. Güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset