Süleyman Güven: “Sorunlar kökten çözülecek”

Sağlıktaki problemleri yaşayarak gören Prof. Dr. Süleyman Güven net konuştu.

Süleyman Güven: “Sorunlar kökten çözülecek”

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Süleyman Güven Trabzon’u arşınlamaya devam ediyor.

Partililer ve vatandaşlarla kucaklaşıp sohbet eden Prof. Dr. Süleyman Güven, “Gün şahlanışa geçen ülkemizin bir neferi olan Cumhur ittifakını destekleme günüdür. Üretimin esas alan güçlenen ve büyüyen ülkemizde bilimin ve ilmin daha ön planda olması için bir olmaya diri olmaya ve daha çok çalışmaya ihtiyacımız vardır" dedi.

ERDOĞAN’A DESTEK VERİLMELİ

Güven sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ülkemiz üzerinde yeni oyunları bozmak ve ekonomiyi daha da güçlendirmek ve yeniden dirilişe geçen ülkemizi şahlandırmak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olup ona destek olunmalıdır. Bizde ülkemize ve memleketimize daha fazla hizmet etmek için görev ve sorumluluk alma talebinde bulunduk. İnşallah bu vefakar, kahraman milletimize milletvekili olarak hizmet ederim” dedi.

YAŞAYARAK ÖĞRENDİ

Güven, “Yıllarca edindiğim tecrübe, var olan enerjimi, sadece Trabzonlu ‘ya değil milletime de hizmet ederek kullanmak istiyorum. Sağlık sistemini; hamurdan yetişen biri olarak en iyi yaşayanlardan biriyim. Bu durum bana sorunları yaşayarak öğrenme imkânı vermiştir. Sorunları kökten bilen, yaşayan biri olarak bu sorunların çözümünde de katkı sağlayacağıma inancım sonsuzdur. Bu katkının en etkin ve doğru yerinin TBMM olduğu gerçeği dolayısı ile siyasette bende var olmak istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset