Süleyman Güven: "Başkanlığa ihtiyaç var"

Milletvekili Aday adayı Prof. Dr. Süleyman Güven'den önemli açıklamalar.

Süleyman Güven: "Başkanlığa ihtiyaç var"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Prof. Dr. Süleyman Güven, Trabzon’un Doğu ilçeleriniz ziyaret ederek partiler ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sağlık sektöründeki reformlara dikkat çeken Prof. Dr. Güven, bu alandaki tecrübelerini aktarırken, “Cumhurbaşkanı Erdoğan Liderliğindeki Başkanlık sistemine ihtiyacı var” dedi.

SAĞLIK ALANINDAKİ TECRÜBELERİNİ AKTARDI

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Prof. Dr. Süleyman Güven, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Güven Trabzon’un Doğu ilçelerini ziyaret etti. Dernekpazarı, Hayrat, Çaykara, Of, Köprübaşı, Çaykara ve son olarak ta Maçka İlçesini ziyaret eden Prof. Dr. Süleyman Güven vatandaşlarla bir araya gelerek hem kendini tanıttı hem de soruları yanıtladı.

Partililer ve vatandaşlar Prof. Dr. Süleyman Güven’e sadece siyaseten değil, sağlık alanındaki tecrübesinden dolayı da yakınlık göstererek bilgi aldılar. Türkiye’nin birçok alanda reformlar yaptığı ve bunların başında da sağlık sektörünün geldiğini belirten Prof. Dr. Süleyman Güven, “Son 15 yıldır Türkiye bu konuda büyük atılım gösterdi. Yeni hastaneler, yeni cihazlar, yeni yöntemlerle, vatandaşlarımız kısa sürede en kaliteli sağlık hizmetine ulaşma fırsatı buldu. Bu konuda yapılan çalışmalar gelişen teknolojiye orantılı devam ediyor” dedi. Başkanlık sistemini değerlendiren Prof. Dr. Süleyman Günaydın, “Bu sisteme Türkiye’nin ihtiyacı var. Ülkenin aydınlık geleceği için bu adım atılmalı. Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’la birlikte daha güçlü bir Türkiye için bu adım şart” ifadelerini kullandı.

Süleyman Güven:

Süleyman Güven:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset