Soylu'ya Ayasofya mahallesinde büyük ilgi

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Ayasofya Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile ve coşkuyla karşılandı.   Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'u karış  karış  gezen adeta gidilmedik yer sıkılmadık el bırakm

Soylu'ya Ayasofya mahallesinde büyük ilgi
AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Ayasofya Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile ve coşkuyla karşılandı.
 
Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'u karış  karış  gezen adeta gidilmedik yer sıkılmadık el bırakmayan Soylu esnaf ziyaretlerinde gösterilen  büyük ilgi dikkatlerden kaçmıyım. 
 
 Sabah namazı sonrasında çalışmalara başlayan Soylu, gece yarılarına kadar çalışıyor. 
 
Bu aksam da Maçka'da teşkilat ve sivil toplum örgütleri toplantısına katılan Soylu, programın ardından Ayasofya Mahallesini ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinin hem önemini anlatıyor, hem de esnaf ve vatandaşlardan destek istiyor.
 
Ayasofya mahallesinde gecenin bir yarısı olmasına rağmen Soylu'yu kalabalık ve coşkulu bir grup karşıladı.  Bu ilgi ve sevgi karşısında Süleyman Soylu nun çok mutlu olduğu görüldü.
 
Soylu ben miletimin, ben ülkemin, ben Trabzon'un Miliyetcisiyim. Ben sizin milletvekiliniz değil ben sizin abinin,  kardesiniz  bir çalışanının ben sizin ve tum Trabzon'un hizmetkarıyim. Bizleri bu gece yarısı böyle coşkulu karşılamaniz bizleri mutlu etti. Bu coşku 1 Kasım da da sandıklara yansıyacak ve Trabzonda adeta sandıkları patlatacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset