Son durağı Pazarcık oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş'ta son durağı Pazarcık ilçesi oldu. Şiddetli yağmura rağmen partililer şemsiyeler eşliğinde Kılıçdaroğlu'nu tezahüratlarla karşıladı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilç

Son durağı Pazarcık oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş'ta son durağı Pazarcık ilçesi oldu. Şiddetli yağmura rağmen partililer şemsiyeler eşliğinde Kılıçdaroğlu'nu tezahüratlarla karşıladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde halka seslendi. Kendisini yağmura rağmen bekleyen partililerine teşekkür eden Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, miting alanında vatandaşları selamladı. Türkiye'de huzur ve güveninin yolunun CHP'den geçtiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Yağmur yağıyor, şartlar iyi değil. Andırın'dayken haber geldi, burada ciddi bir yağmur yağmış ama sonuçta gönlümüz beraber. Bu ülke huzura ve barışa ihtiyaç duyan bir ülke. Size sözüm söz bu ülkeye huzuru ve refahı getireceğim. Bu ülkede herkesin kardeşçe yaşayacağı bir ortamı getireceğim. Çok bölündü Türkiye, çok ayrıştı. Siyaset kavga alanı değildir. Siyaset ülkenin sorunlarını çözmektir. Biz bu ülkenin sorunları çözmek için yola çıktık. Barışı, kardeşliği sağlamak için yola çıktık. Herkesin aş iş sahibi olması için yola çıktık. Bu ülkede fakirlik olmasın, 22 milyon yoksul vatandaşımız var. Yoksulluğu tarihe gömmek için yola çıktık. Bütün bunların yapılmasını istiyorsanız oylarımızı bölmeyeceğiz, ayrışmayacağız, bir arada olacağız, CHP'ye destek vereceğiz. Sizin için mücadele ediyorum. Sizin için kavga veriyorum. Sizin için alın teri döküyorum. Şunu sakın unutmayın Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır" dedi. Miting Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun miting alanındaki vatandaşlara çiçek atmasıyla sona erdi.

Son durağı Pazarcık oldu

Son durağı Pazarcık oldu

Son durağı Pazarcık oldu

Son durağı Pazarcık oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler