Serkan Faiz: Meral Akşener bize umut olmuştur

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Serkan Faiz, gündeme dair açıklamalar yaptı. 

Serkan Faiz: Meral Akşener bize umut olmuştur

İYİ Parti Trabzon'dan milletvekili aday adaylığını açıklayan Serkan Faiz, 24 Haziran erken genel seçimlerine aday olma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyaseti, devletin ve milletin geleceği olduğunu belirten Serkan Faiz şunları belirtti: "Siyasete dün yüklediğim anlam  veya atfettiğim önem ile bugün yüklediğim anlam ve atfettiğim önem arasında farklılık çok fazladır. Dün siyaseti ülkeyi yönetmek için güç elde etme yolu-yöntemi olarak görüyordum.Bugün ise siyaseti,ülkenin kaderi,devletin bekası ve milletin geleceği olarak görüyorum.

Mevcut iktidarın ülkeyi getirdiği durumda siyaseti kullanması beni bu düşünceye sevketmiştir.Malesef düne dair günah keçisi olarak gördüğümüz siyaseti yarını dizayn etmek için de yöntem olarak görmeliyiz, görüyoruz. Bu anlamda bir cesurlar hareketi olarak ülkenin kaderine güneş doğdurmak için ortaya çıkan İYİ Parti ve Sn Meral Akşener bize de cesaret, umut, ışık olmuştur. Hiç tereddüt etmeden fikir aşamasında bile artık benimde sorumluluktan kaçmaman gerektiğini düşünerek,ülkenin yarınlarını yeniden inşaa edecek bu oluşumun içinde olma talebimi ortaya koydum ve tevdi edilen her görevi emir telakki ettim. Fikri anlamda ve donanımsal olarak kurguladıklarımı fiili olarak yansıtmak ve reel olarak uygulamak adına sahada-şantiyede olmam gerektiğini düşündüm. Aldığım eğitim ve işim gereği devletin imkanlarının çok daha verimli kullanılacağını görüyorum.En büyük sorun olarak gördüğüm liyakat sorununu ortadan kaldıracak potansiyelin bir parçasıyım. Son 16 yılda hızla artan şehirleşmenin önüne geçecek kırsal sanai bölgelerinin önemini ve uygulamasını vurgulamak belkide zaruretini ortaya koymak için, Eğitimde teknoloji odaklı bir yapılanmanın hayatiliğini ortaya koymak için, alt ve üst yapılardaki kısa vadeli ve sığ düşüncelerin-uygulamaların-projelerin yerine uzun vadeli çözüm olacak projeleri ortaya koymak için, Üretimin giderek yerini tüketime bıraktığı ülkemizde yeni üretim alanları ve tesisleri geliştirmek için siyasetin içinde olmam gerektiğini düşünüyorum.

Öncelikli olarak uçurumun kenarına getirilen ülkemizi, bu durumdan kurtaracak bir kurtuluş mücadelesinin sath-ı mahaline girdik.Bu mücadelenin bugün bir neferi, en küçük kum tanesi olmak bile yarın kendimi kahraman adletmeme yetecektir. Her noktayı adım adım dolaşacak azme, cesarete ve enerjiye sahibim. En yüksek makam olarak şehit olmayı görüyorum ve onun haricinde verilen hiçbir mücadeleyi, ödenen bedeli yorucu görmüyorum. Hayati bir süreçten ülke geçerken  bugün bu mücadelenin en önlerinde yer almak için aday olmam gerektiğini düşünüyorum. Allah nasip eder ise ve milletimiz bize teveccüh gösterir ise daha da artacak sorumluluğun farkındayım. Ülkenin ihtiyaç duyduğu yeniden atılıma katkı sunacak şansı elde etmek için aday olmalıyım.

Gerek kişisel sunumum gerekse geniş bir çevre tarafından bana dönüşlerden aldığım motivasyonun pozitifliğinden dolayı aday olmalıyım. Şehrim ve ülkem adına millete güven verecek, şehrin ve ülkenin ruhuna uygun bir duruş sergileyecek,milli ve manevi değerlere sahip çıkacak bir yapiya sahip olduğum için aday olmalıyım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset