Selçuk Çebi: Ankara’ya gençlerimizin ağabeyi olarak gideceğim

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Selçuk Çebi seçim Çalışmalarına Ortahisar ilçesinde devam etti.

Selçuk Çebi: Ankara’ya gençlerimizin ağabeyi olarak gideceğim

Ortahisar ilçesine bağlı 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Camiyanı’nda bulunan esnafları Ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Selçuk Çebi, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için destek istedi. 

Camiyanı’nda kurulan semt pazarını da ziyaret eden Selçuk Çebi, Pazar esnafını tek tek dolaşarak sohbet etti. Pazar esnafının taleplerini dinleyen Çebi’nin her ayrıntıyı not aldığı görüldü. Kendisine iletilen taleplerin gerçekleşmesi için gerekli çalışmayı yapacağını belirtti.

Selçuk Çebi daha sonra TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı)’nın organize ettiği iftar programında gençlerle bir araya geldi. Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar programında gençlerle sohbet eden Çebi, konuşmasında dış güçler tarafından gençler üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekti. Çebi “Bizim geleceğimizin en büyük güvencesi gençlerimizdir. Dış güçlerin gençlerimiz üzerinde oynadığı oyunların farkındayız. Bugün itibariyle cezaevinde yatan uyuşturucu tacirlerinin sayısı 50 bini geçmiş durumda. Gençlerimizi bu tuzağa çekmeye çalışanlar ile mücadelemiz sonuna kadar sürecektir.” İfadelerini kullandı.

Çebi ayrıca gençlere hedefleri doğrultusunda hiç yılmadan çalışmaları gerektiğini söyleyerek “Daha önceden  bulunduğum görevlerde gençlerimizin hep yanında oldum. Şimdi ise 24 Haziran sonrası meclise bir vekiliniz bir ağabeyiniz olarak giderek daha fazla ne yapabilirim düşüncesiyle aday oldum. 24 Haziran seçimleri sonrası sizlerin bir ağabeyi olarak orada olacağım” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Selçuk Çebi daha sonra Ortahisar ileçesinde bulunan Hamamizade Kültür Merkezi etrafında bulunan çay ocaklarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir müddet sohbet etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset