Şehidin mezarını ve ailesini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, şehit polis memuru Yaşar Uysal'ın (27) ailesini ve mezarını ziyaret etti.Şehit polis memurunun baba evine giden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, burada şehit ailesi ile 20 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. Basın mens

Şehidin mezarını ve ailesini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, şehit polis memuru Yaşar Uysal'ın (27) ailesini ve mezarını ziyaret etti.

Şehit polis memurunun baba evine giden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, burada şehit ailesi ile 20 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. Basın mensuplarının alınmadığı ziyaret sonunda CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP milletvekilleri Tufan Köse, Eren Erdem, Ali Şeker, Mustafa Tuncer ve CHP Çorum İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, şehit polis memuru Yaşar Uysal'ın babası ile birlikte köy mezarlığına geçen Kılıçdaroğlu, şehit Uysal'ın mezarı başında dua etti.

Mezarlık çıkışında ise köylü kadınlar tarafından önü kesilen Kılıçdaroğlu'na köy ekmeği ikram edildi. Burada da bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Kılıçdaroğlu, yaşları 14-15 olan çocuklara burs sözü verdi. Kılıçdaroğlu, karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset