Salih Cora’dan Haluk Pekşen'e...

Trabzon’da iktidar ve muhalefet arasında tansiyon bir inip bir çıkıyor. Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’e gönderme yaptı öneride bulundu.    GİZLİ AMAÇ    CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in Karadeniz B

Salih Cora’dan Haluk Pekşen'e...
Trabzon’da iktidar ve muhalefet arasında tansiyon bir inip bir çıkıyor. Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’e gönderme yaptı öneride bulundu. 
 
GİZLİ AMAÇ 
 
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in Karadeniz Bölgesi’ndeki ÇED raporlarıyla ilgili sorusunu birden fazla bakanlığa sormasını garip bulan Milletvekili Cora, “Soruların gizli bir amaç taşıdığından endişe ediyoruz. Pekşen’in soru önergelerini kötü bir amaca yönelik kullanıldığını düşünüyorum”  dedi.
 
MİLLETVEKİLİ DEĞİLDİR!
 
Cora devamında şunları söyledi;
“Sorular gizli bir amaç taşımamalıdır. Google üzerinden yapılacak araştırma ile öğreneceğin cevapları soru önergesine dönüştürmek milletvekilliği değildir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler