Salih Cora’dan CHP’ye ’18 yaş’ göndermesi

"Anlaşılan o ki boşuna yaygara koparıyorlar"

Salih Cora’dan CHP’ye ’18 yaş’ göndermesi
Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, CHP’den Mahmut Tanal’a göndermede bulundu. Mahmut Tanal seçilme yaşının 18'e indirilmesi konusunda TBMM’ye sunduğu kanun teklifini yorumlayan Cora, “İyi biliyorlar ki yeni sistem ülkemize en uygun sistemdir” dedi. 

Cora şöyle konuştu;
Bir gizli evetçi daha tespit edildi. CHP yeni hükümet modelini anlatmaya devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çift başlı yönetimin sakıncalarını bir radyo programında anlattı. Başbakan ile Cumhurbaşkanı farklı partilerden olursa siyasi kriz çıkar dedi. Daha önce ülkemizde nüfus 57 milyon iken milletvekili sayısını 450 den 550 ye çıkaran onlar. Şimdi nüfus 83 milyon temsilde adaleti sağlamak için Mv sayısı 50 artırılıyor karşı çıkan yine onlar. Şimdi yeni birşey daha öğrendik. CHP'nin etkili isimlerinden Mahmut Tanal seçilme yaşının 18'e indirilmesi konusunda TBMM’ye kanun teklifi verdi. Anlaşılan o ki boşuna yaygara koparıyorlar. İyi biliyorlar ki yeni sistem ülkemize en uygun sistemdir. Her bir maddeyi kendileride esasen özünde kabul etmekte ve desteklemektedir. Onlara göre Asıl mesele hükümet modelinde geçmişte yaşanan sorunlar gelecekte tekrar edip etmeyeceği değil, Hayır çıksın Ak Parti gitsin. Hükümet meşruiyeti tartışılsın. Recep Tayyip Erdoğan kaybetsin. Sonrasına bakarız. Ülkenin geleceği çok önemli değil ayağıma yer edeyim gör bak sana ne edeyim. Yeniden seçim yeniden belirsizlik istiyorlar. Görünen o ki milletimiz bu anlayışa müsaade etmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset