Salih Cora: Beşikdüzü'nde işimizi yarım bırakmayalım

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Beşikdüzü’nde gördüğü yoğun ilgiden memnun kaldı.

Salih Cora: Beşikdüzü'nde işimizi yarım bırakmayalım

Bölge milletvekili olarak hemşehrilerinin kendilerine gösterdiği teveccühlee 2,5 yıl boyunca tüm Trabzon’a hizmet ederek mahçup olmadıklarını söyleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Ben bu yörenin evladıyım, sizin uşağınızım. Sizi hiç yalnız bırakmadım. Beşikdüzü’ne  çok büyük yatırımlar kazandırdık. Beşikdağı Teleferik projesi, turizm gelirlerini arttıracak, turizmde yeni destinasyon alanı oluşturacak bir projedir. Esasında Trabzon’un bir projesi burada gerçekleşmiş oldu. Aynı şekilde Trabzon Kapalı ve Açık  Cezaevi  inşaatı tamamlanmak üzeredir. Büyük bir kamu yatırımıdır. Şehire hareketlilik katacaktır. Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptığımız altyapı yatırımları ile yeni işyerleri açılmaktadır. Bu şekilde istihdama büyük imkan oluşturmaktayız.” dedi. 

Beşikdüzlünün her zaman yanında olduklarını ifade eden Salih Cora, “Biz Beşikdüzü’nün iyi gününde, zor gününde hep yanında olduk. Beşikdüzlünün iyi gün dostu değil her zaman yanındayız. Büyük bir sel  felaketi yaşadık.Kısa sürede yaraları sardık. Sel sonrası esnafımızın zararlarını gidermek için KOSGEB’den faizsiz kredi gibi bir formülü ürettik. Esnafımızın bu konuda büyük bir memnuniyeti var. En küçük serzenişe rastlamadık. Yine ilçemizde  İlçe Emniyet binasını ve SSK binasını yeniledik. Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı ihalesi için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan 27 Milyon TL’lik  ödenek çıkarttık. İhalesini gerçekleştirdik. Kısa bir süre sonra sahil projesi için tahkimat ihalesini de gerçekleştireceğiz. Dün genel müdürümüzden söz aldık. Beşikdüzü’nün sahili Trabzon’un en güzel sahillerinden biri olacak. Önümüzdeki süreçte doğalgaz gelecek. 500 kişilik yurt binası inşaatı devam ediyor.İlçe stadı ve pazaryeri inşaatı gibi yatırımlar da devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

Beşikdüzü’nün  24 Haziran’da büyük bir destek vermesi halinde bu ilçeye büyük bir sürprizinin olacağını söyleyen Salih Cora, “Tüm yaptığımız yatırımların devamı için hemşehrilerimizden güçlü bir şekilde destek istiyorum. Beşikdüzü’nde hedef %70’tir. Biz bunu yakalarsak ilçemize dev bir yatırım sözümüz,büyük bir sürprizim olacaktır. Beşikdüzü evladının , hemşehrisinin yanında olacaktır. “ şeklinde konuştu.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset