Rize'de 2 kişi CHP Grup toplantısını şikayet etti

Rize'de 2 kişi CHP Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edildiği gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu. Rize'de iki kişi, 24 Mayıs'taki CHP TBMM Grup Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti üyelerine yönelik hakaret i

Rize'de 2 kişi CHP Grup toplantısını şikayet etti

Rize'de 2 kişi CHP Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edildiği gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu.

Rize'de iki kişi, 24 Mayıs'taki CHP TBMM Grup Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti üyelerine yönelik hakaret içeren slogan atanlara suç duyurusunda bulundu.
 
Rize Adliyesine gelen Selim Güneşli ve Muhammet Kurt, CHP'nin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edildiği gerekçesiyle hazırladıkları dilekçeyi savcılığı sundu.
 
Selim Güneşli, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda yüzde 52 oyla seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve onun seçmenlerine yapılan hareketten dolayı Cumhuriyet Başsavcılığına başvurduklarını belirterek, "Artık yeter. Dinledik, dinledik ama artık bizim de bir sabır noktamız var. Artık bundan sonrasına hukuk bakacak ve biz de bunun takipçisi olacağız." dedi.
 
Muhammet Kurt ise konunun sonuna kadar takipçisi olacağını kaydederek, "Bu hakaretlerle bizleri küçük düşürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren herkesi küçük düşürdü. Vatandaş olarak bu bizim kanımıza dokundu. Bu yüzden suç duyurusunda bulundum." diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler