"Puslu havayı seven bütün çakallar meydana çıktı"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "7 Haziran'da küçük bir istikrarsızlık görüntüsü olduğunda puslu havayı seven bütün çakallar meydana çıktı. Bütün teröristler meydana çıktı. Kimisi Doğu'nun, Güneydoğu'nun dağlarında, kimisi Ankara'nın meydanın da. Ama Doğu'nun,

"Puslu havayı seven bütün çakallar meydana çıktı"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "7 Haziran'da küçük bir istikrarsızlık görüntüsü olduğunda puslu havayı seven bütün çakallar meydana çıktı. Bütün teröristler meydana çıktı. Kimisi Doğu'nun, Güneydoğu'nun dağlarında, kimisi Ankara'nın meydanın da. Ama Doğu'nun, Güneydoğu'nun dağlarını da Ankara'nın meydanlarını da koruyacak AK Parti kadroları var" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mersin'deki Alaköprü Barajı'nda tutulan suyu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) ulaştıracak, "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen "Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi" açılışına katılmak üzere Antalya'nın Gazipaşa Havalimanı'na indi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun uçağı pist uzatması çalışmaları tamamlanan Gazipaşa-Alanya Havalimanı altından D400 karayolu geçen pistin üzerinden indi. Havalimanında toplanan kalabalığa seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gazipaşa'da ata dostlarının olduğunu belirterek, elinde olsa hepsini ziyaret etmek istediğini söyledi.

Gazipaşa'ya tekrar geleceğini kaydeden Davutoğlu, "Yakın zamanda gelme imkanım olmadı ama ayrıca geleceğim. Gazipaşalılarla, Yörüklülerle ayrıca buluşacağım. Bu planlanmış bir toplantı değildi. Ancak Gazipaşa'ya indiğimizi duyan Gazipaşalılar Toros yörükleriyle buluşmaya gelmiş. Size selam vermeden gözünüzün içine bakmadan yüreğinize konuşmadan ayrılmak istemedim. Ama ayrıca geleceğim. Sizlerle buluşacağım" diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinin önemine değinen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Hepimiz için büyük bir sınav, inşallah 1 Kasım'da yeni bir demokrasi zaferi için sizlerden özel bir gayret bekliyorum. Gazipaşa'dan Antalya'dan bir fark bekliyorum. Gazipaşalılar, Yörükler, yiğitler, Torosların yörüğüne destek vermeye hazır mısınız? Söz mü? İnşallah Gazipaşa büyük bir fark oluşturmaya var mısınız? Siz söz verdiniz mi Akdeniz, Toroslar titrer. Akdeniz'den Toroslara yürüyen o kafileleri, şimdi de siyasi bir yürüyüşün içinde Allah yürüyüşümüzü daim eylesin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. 7 Haziran'da küçük bir istikrarsızlık görüntüsü olduğunda puslu havayı seven bütün çakallar meydana çıktı. Bütün teröristler meydana çıktı. Kimisi Doğu'nun, Güneydoğu'nun dağlarında, kimisi Ankara'nın meydanında. Ama Doğu'nun, Güneydoğu'nun dağlarını da Ankara'nın meydanlarını da koruyacak AK Parti kadroları var. O nedenle bu seçimde gür bir ses vermenize ihtiyaç var. Antalya, gözümüzün incisi, Akdeniz'in incisi Antalya'da destanlar yazacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler