Ortahisar Belediyesine bir aday adayı daha

Kuyumcular Odası Başanı Ali Yazıcı, CHP Ortahisar Belediye Başkan aday adaylığını duyurdu...

Ortahisar Belediyesine bir aday adayı daha

Haber61/Haber Servisi - Yerel seçimlere Trabzon’da CHP hızlı başladı. 

CHP Ortahisar Belediye başkan aday adayını açıklayan Trabzon Mimarlar Odası eski Başkanı Salih Akyüz’den sonra Kuyumcular Odası Başkanı Ali Yazıcı, “Bende aday adayıyım” dedi.

“Trabzon’da CHP örgütlerimiz en iyi adayı en güçlü adayı belirleyeceklerdir. Benim buna inancım tamdır.” diyen Ali Yazıcı, “Burada yaşayan burada esnaflık yapan biri olarak Trabzon’un her noktasını biliyorum. Her sorunuyla haşir neşir olup burada yaşayan insanlarla büyümüş birisiyim. Bu bölgenin sorunlarını benden başka en iyi bilen yoktur” dedi.

Gazetecilerin ‘Nasıl kazanacaksınız?’ sorusuna Yazıcı, “Her sandığa 50 oy taşıdığımda 70 bin oyla kazanacağım.  AK Parti’nin en az 35 bin oyunu alırım.” dedi.

Gazetecilerin ‘Odanızın aday adayı olmanıza tepkisi oldumu? Oda başkanlığından istifa etmeyi düşünmüyor musunuz?’ Sorularına Yazıcı, “Benim yönetimimde 25 yönetici var. Bunların hepsinin desteğini alıyorum. Bunların içinde sadece bir tanesi CHPli. Diğerleri MHPli ve AK Partili. Ben onların güvenini desteğini aldığım için yola çıktım. Odamızın da tüzüğü ve diğer kuralları gereği istifa etmemi gerektirecek bir durum söz konusu değildir” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin 'Salih Akyüz aday adayı oldu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?’ Sorusuna Yazıcı, “Demokrasinin getirdiği bir yarış. Güzel bir yarış. Kendisini kutluyorum. Ben AK Parti’den de oy alacağım. Her partiden oy alacağım. Her kesimin adayıyım. Bu bölgeyi en iyi şekilde tanıyorum. Tabi en güçlü adayı örgütümüz belirleyecektir” diyerek konuştu.

Gazetecilerin ‘aday gösterilmezseniz ne yapacaksınız?’ sorusuna Yazıcı, "Aday olmazsam çalışmaya devam 5 yıl sonra tekrar adayım. Ben vekilliği düşünmem. Bu şehirde doğduk büyüdük. Çocuklarımız bu şehirde büyüyor. Geleceğimizi inşa etmek istiyoruz” dedi.

Ortahisar Belediyesine bir aday adayı daha

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler