O kaymakam için talimat verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari-Van karayolunda polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Tuhal'ın baba ocağına şehit haberinin verilmesiyle ilgili açıklamad

O kaymakam için talimat verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari-Van karayolunda polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Tuhal'ın baba ocağına şehit haberinin verilmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Davutoğlu, "Şehit haberi verilmesi olabilecek en ağır sorumluluk alanlarından biri. Kaymakam ya da vali orada haber veren bir postacı değildir. Onlara yukarıdan konuşabilecek bir yetkili de değildir. Soruşturma için talimatı verdim. Vali Kaymakam Bakan yada ben olayım kim olursa olsun hiç bir şekilde bu tasvip edilemez" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler