O çirkin iddiayı gündeme taşıyan CHP’li vekile tepki

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, terör örgütü IŞİD'in üst düzey yetkililerinden birinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklif ettiği iddialarını gündeme taşıyan CHP Milletvekili Mahmut Tanal'a ve bunu haber yapan gazetelere

O çirkin iddiayı gündeme taşıyan CHP’li vekile tepki

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, terör örgütü IŞİD'in üst düzey yetkililerinden birinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklif ettiği iddialarını gündeme taşıyan CHP Milletvekili Mahmut Tanal'a ve bunu haber yapan gazetelere tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Şahin, "Sümeyye Erdoğan'a yapılan ahlaksız saldırıyı haber bahanesiyle yayan paralel yapıdan her şey beklenir oldu. Allah "Kahhâr" sıfatıyla kahretsin. Örnek bir ahlaka sahip Sümeyye Erdoğan'a bu ahlaksızlığı yapana, siyasi görüş fark etmeksizin, herkes karşı çıkmalı, haddini bildirmeli" dedi.

Haberler karşısında Sümeyye Erdoğan da Twitter hesabında Mevlana'ya ait "İnsanda bozuk olunca maya; ne ar tanır, ne de haya" sözünü paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler