"Mülteci sorunu dünyanın büyümesini olumsuz etkiliyor"

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, mülteci sorunuyla ilgili olarak, "Buradaki mağduriyetler sadece Türkiye'nin mağduriyeti olarak görülmemeli. Bu insani duruma yakınlığa göstermesini ekliyoruz. Bu meseleler siyasi ve jeopolitik konular olsa da dünyanın bü

"Mülteci sorunu dünyanın büyümesini olumsuz etkiliyor"

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, mülteci sorunuyla ilgili olarak, "Buradaki mağduriyetler sadece Türkiye'nin mağduriyeti olarak görülmemeli. Bu insani duruma yakınlığa göstermesini ekliyoruz. Bu meseleler siyasi ve jeopolitik konular olsa da dünyanın büyümesini olumsuz etkiliyor" dedi.

Yılmaz, G20 Toplantıları sonrasında basın toplantısı düzenledi.

Yılmaz, mülteci sorunu ile ilgili soruya, "Mülteci sorunu, Avrupa'nın meselesi haline geldi. Buradaki mağduriyetler sadece Türkiye'nin mağduriyeti olarak görülmemeli. Bu insani duruma yakınlığa göstermesini ekliyoruz. Bu meseleler siyasi ve jeopolitik konular olsa da dünyanın büyümesini olumsuz etkiliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset