Muharrem İnce Trabzon’da Erdoğan’a seslendi

Muharrem İnce: Senin Pensilvanya'ya kimle gittiğini biliyorum açıklayacağım 

Muharrem İnce Trabzon’da Erdoğan’a seslendi

Haber61/Haber Servisi

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Trabzon Atatürk Alanı’nda il başkanlığının düzenlediği mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. “Pensilvanya ile görüşerek siyasete başladı” iddiasına karşılık Erdoğan’ın "bunu ispat et açıkla ispatlamazsan namertsin” sözlerine cevap verdi. İnce, “İspatlamazsam namertim. Kiminle gittiğine kadar biliyorum. Bana bunu söyleyen seninle giden kişi zaten. Söylersem adını ona zarar verisin. Zaten yanında kim kaldı.  Abdullah Gül’ün yok, Bülent Arınç yok. Kim kaldı? Onu korumak pahasına söylemiyorum. Söyle derse ismini veririm. Ayrıntılar da saklı. 24 Haziran’dan sonra tümünü anlatacam zaten. Acele etme..”

İnce ayrıca Erdoğan’a “Yüreğin varsa bir tv kanalında canlı yayına çıkalım. Tek başıma gelecem sen danışmanınla gel. Demirel'in yaptığı köprüden neden 10 liraya geçiyoruz da seninkilerden 100 liradan geçiyoruz”” diyerek seslendi.

İNCE'NİN MİTİNGİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Muharrem ince şunları söyledi;

16 YILDIR DİPLOMA ÇIKMADI

Dün mezun olduğum okula gittim. 54 yaşında okulun bahçesinde fotoğraf çektim. 2016 yılında rektöre talimat verdi. Çıkar diplomayı dedi. 16 Yıldır yok. Ben gittim bir saatte çıkardılar. Şu diplomayı bir göster.

KÖYLERDE İNSAN KALMAMIŞ

Önümüzdeki dönemde bu milleti barıştıracağız, ekonomik olarak güçleneceğiz ve adil olarak bölüşeceğiz. 80 milyonluk Türkiye’de yaşı 15 ile 29 arasında 5 milyon genç kayıp. Bunlar okulda değil, işte değil kursta değil. Nerede olduğunun kaydı devlette yok. 31 milyon kişi Türkiye’de göç etmiş. 2 Milyon 650 kişi yeni oy kullanacak. Türkiye’de 57 milyon seçmen var sadece yüzde 7’si köylerde yaşıyor. Köylerde insan kalmamış. 57 milyon seçmenin yarısı 11 büyükşehirde yaşıyor. Bizim insanları yeniden köyüne döndürmemiz lazım. Bunun yolu tarımı ve hayvancılığı desteklemektir. Bunu en iyi bilen şehrin Trabzon olması lazım. Bir inek çeşidi vardır. Bir öğretmen arkadaşım bana ben o ineğin tereyağı ile okudum demişti. Bizde öyle okuduk. Neden, o tereyağı ile kadının eline para geçiyordu. Bunu böyle kadınlarla başaracağız. Çocuk kreşe kasın işe diyeceğiz.

DEMİRDEN KÖPRÜLERİ HERKES YAPAR BEN GÖNÜLLER ARASINDA KÖPRÜ KURUYORUM

Döviz yükseliyor, durdurulamıyor. Vatandaşa dolarları bozdur dedin. İki sorum var. Sen kendininkileri bozdurdun mu? Vatandaş bozdurdu zarar etti, bu zararı kim karşılayacak. Köprü yaptık, geçiş garantisini, hastanelerde hasta garantisini, havalimanlarında uçuş garantisini dolarla ben mi verdim? Gel bir televizyon kanalına danışmanlarında olsun. Ben yalnız geleceğim. Yüreğin varsa gel televizyon kanalına. Köprü yapmak kolay iş. Demirel’in yaptığı köprüden neden 10 TL’den geçiyoruz da senin yaptığından 100 TL’den geçiyoruz. Sen bunlara hazineden garanti vermedin mi? Verdin şimdi konuşuyorsun. Demirden köprüleri herkes yapar ben gönüller arasında köprü kuruyorum.

BEN OTOMOBİLİN BEYNİNE TALİBİM

Şuana kadar yerli otomobili sizin şehrinizde üreteceğiz diye 6 şehre söz verdiler. Seçime kadar 20 şehri bulur. Otomobil yapacaklar Erdoğan, akslarına, kaportasına talip ben beynine talibim. Dünyada ilk 100 marka var. Türkiye’den bir marka yok.

YEMEK TARİFİ YAPTI

Trabzon’da ilk kez bir yemek tarifi yapacağım. Kuru fasulye pilav tarifi yapacağım. İki su bardağı Çin kuru fasulyesi, iki kaşık Tunus zeytinyağı. İran soğanı, bir kaşık Ukrayna salçası, 3 bardak Amerikan pirinci olarak bunları Rus Doğalgazı ile pişireceksiniz ve bunları yaparken Fransız tenceresi kullanacaksınız. Etsiz kuru fasulyesi yaptık. Bunun içine 300 gram Sırbistan eti katacaksınız.

GAZZE’YE GİDECEĞİM

Saraydaki mermerler Afyon mermeri mi, Hindistan Mermeri mi? Sen nereden aldın mermeri. Ne zaman seçim yaklaşsa İsrail kavgası olur. Filistin’de kardeşlerimiz ölüyor, o miting derdinde. İsrail’i boykot et desen etmez. Filistinli Türkiye’ye gelmek istese vize var, İsrailli gelse vize yok. Size söz Cumhurbaşkanı olduğumda Gazze’ye gideceğim.

BUNLAR NAMUSSUZ

Ben bisiklete biniyorum, Sen ecdadı çok seversin, sende onlar gibi ata bin görelim. Benim bisikletli fotoğrafımı almış caminin içine koymuş, montaj yapmış. Bunlar namussuz, ahlaksız. Camiyi tapulu mali sanıyor. FETÖ’den mi öğrendiniz bu montajları.

KORKMA BİZ SANA SAHİP ÇIKARIZ

Beni idam eder diyor. Bir idam kalktı, Bahçeli’ye sor, o iyi bilir. CHP engel olur korkma. Menderes’le ne benzerliğin var senin. Korkma gelir koluna gireriz. İnsanların dini, milli duygularını kullanma. Gel televizyon kanalına ekonomi tartışalım, eğitimi demiyorum onu tartışamazsın.

Muharrem İnce Trabzon’da Erdoğan’a seslendi

Muharrem İnce Trabzon’da Erdoğan’a seslendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset