Muhammet Balta: “AK Parti’yi karıştırmaya çalışıyorsunuz”

Muhammet Balta Yerel medyaya yüklendi.

Muhammet Balta: “AK Parti’yi karıştırmaya çalışıyorsunuz”

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon basınına sert sözlerle yüklenerek “AK Parti’yi karıştırmaya çalışıyorsunuz” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

MUHAMMET BALTA'NIN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Balta, “Şöyle bir gelenek oluştu yerel medyamızda bunu söylemek istiyorum. “Derin bir AK Partili Ankara’dan aradı, derin bir AK Partili eski il yöneticisi Trabzon’dan aradı şunu söyledi” AK Parti’nin derini yoktur. O derinler, derin devletler eskide kaldı. AK Parti bunlara karşı mücadele etti. Derin Falan yoktur. Buradan Yerel basına da söylemek istiyorum. Eğer o derin AK Partililerin cesareti varsa ismini kullansınlar. İsmini kullanamıyorsa siz AK Parti’yi karıştırmak için böyle bir şeyler yapıyorsunuz. Senaryo yazıyorsunuz. Bu senaryolara oynanan oyunlara gelmemek lazım. Bizim kenetlenmemiz lazım. Bizi bizden fazla seven yoktur.  Herkesin bir bedeli vardır. Bunlara bakıpta yolunuzda yürümeyin. Yolumuzda yürümek, birbirimizi sevmektir, Millete hizmet etmektir, millete tevazu ile bakmaktır. Bir dava arkadaşınızı övüp bir dava arkadaşınızı itibarsızlaştırmaya çalışıyorsa birileri, hep birlikte tepki göstermek zorundayız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler