Mitinglerine cuma günü o illerde devam edecek

Ankara'da meydana gelen patlama sonrası mitinglerine ara veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, miting programına cuma günü Bursa ve Kocaeli'yle devam edecek.Başbakan Davutoğlu,10 Ekim'de Ankara Tren Garı yakınlarında meydana gelen patlama sonrası miting program

Mitinglerine cuma günü o illerde devam edecek

Ankara'da meydana gelen patlama sonrası mitinglerine ara veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, miting programına cuma günü Bursa ve Kocaeli'yle devam edecek.

Başbakan Davutoğlu,10 Ekim'de Ankara Tren Garı yakınlarında meydana gelen patlama sonrası miting programlarına ara vermişti. Davutoğlu, miting programlarına verdiği aranın ardından "Teröre karşı birlik, dirlik, kardeşlik" temasıyla mitinglerine devam edecek. 17 Ekim'de Ankara'da miting yapacak olan Davutoğlu, 18 Ekim'de ise İzmir'le mitinglerine devam edecek.

Davutoğlu'nun yapacağı önemli bir görüşme ise, 18 Ekim'de Almanya Başbakanı Angela Merkel'le olacak. Bu görüşmede Suriyeli mültecilerin sorunları ve getirilmesi düşünülen çözüm önerileri ele alınacak. Mültecilerin sorunları detaylı bir şekilde ele alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset