MHP'li Çakan: MHP'nin terör politikalarının haklılığı ortaya çıktı

MHP'li Zeki Çakan, Dedeman Oteli'nde basın toplantısı düzenledi. Çakan, Zonguldak'ın son yıllarda meydana gelen olumsuz gelişmeler neticesinde büyük ölçüde göç verdiğini, üreten değil tüketen, işsiz sayısı hızla artan, ekonomik yapısı itibarıyle çöküntüye

MHP'li Çakan: MHP'nin terör politikalarının haklılığı ortaya çıktı

MHP'li Zeki Çakan, Dedeman Oteli'nde basın toplantısı düzenledi. Çakan, Zonguldak'ın son yıllarda meydana gelen olumsuz gelişmeler neticesinde büyük ölçüde göç verdiğini, üreten değil tüketen, işsiz sayısı hızla artan, ekonomik yapısı itibarıyle çöküntüye uğrayan, üretim ve sanayileşmeden uzaklaşan, her geçen gün daha da daralan ve küçülen bir şehir olduğunu söyledi. Basın mensuplarının sorusu üzerine koalisyon çalışmaları ve terör olaylarını da değerlendiren Çakan, şöyle konuştu:

"En son hadiseler gösterdi ki başta Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli olmak üzere MHP'nin bütün politikalarının bugüne kadar doğru söylendiği, doğru uygulandığı, haklı olduğu ortaya çıktı. Hükümetler kurulmuş olmak için kurulmaz. Hükümetin belli plan ve programı olur. Ama hiçbir zaman hükümetin plan ve programı o hükümeti kuran siyasi partinin menfaati doğrultusunda değildir.

O nedenle bugüne kadar hükümetin gerek içte gerek dışta özellikle terörde uyguladığı politikaların ne kadar yanlış olduğu açık net olarak ortaya çıkmıştır. Şimdi geçmişte ziyaret ettiği yerler, görüştüğü kişiler, yaptığı toplantıların ne kadar yanlış olduğunun bilincine vardılar ki çark etmeye başladılar. Ama ne yazık ki Türkiye çok şeyler kaybetti."

MHP'nin, koşullar yerine geldiğinde elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceğini ifade eden Çakan, "Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli, ileriyi mevcutlardan çok daha fazla görmüştür. Bundan sonra zerre kadar taviz vermeden, demokratik, sosyal, laik, hukuk devletinin birliğini ve bütünlüğünü bozmadan, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğünü her zaman önde tutarak, Anayasa'mızın başlangıçta belirtilen ilk 4 maddesine kesinlikle dokundurtmadan ve Sayın Genel Başkanımızın dile getirdiği bütün mevzular çözüldüğünde ve bu konularda pişman olanlar pişmanlıklarını belirterek birleştiğinde MHP gerekeni her zaman yapar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler