MHP’li Belediye Başkanından partisinin yönetimine sitem

İzmir'in Aliağa ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar, 1 Kasım seçimlerinde oyları düşen partisinin yöneticilerine ağır sitemlerde bulundu. Başkan Acar, "Milletimizin beklentilerini yazdım, çizdim, raporladım, günlerce dil döktüm ama maalesef dava

MHP’li Belediye Başkanından partisinin yönetimine sitem

İzmir'in Aliağa ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar, 1 Kasım seçimlerinde oyları düşen partisinin yöneticilerine ağır sitemlerde bulundu. Başkan Acar, "Milletimizin beklentilerini yazdım, çizdim, raporladım, günlerce dil döktüm ama maalesef davamızın yöneticileri, değil benim gibileri dinlemek, milletin ne dediğini anlama gibi bir dertleri yok" dedi.

Akşam saatlerinde yazılı basın açıklaması yapan Başkan Serkan Acar, "Milliyetçilik, milleti sevmektir. Milliyetçilik, milletin değerlerine bağlılıktır. Milliyetçilik, zor anlarda bazen susmak bazen sesini çıkarmaktır. Milliyetçilik, milletin ne dediğini iyi anlamak ve sonuçları ne olursa olsun milletin isteklerini yapmaya çalışmaktır. Milliyetçilik,görev alınarak yapılmaz, içten yürekten yapılır" ifadelerini kullandı.

"PARTİME ZARAR VERMEME ADINA SUSTUM"

Açıklamanın devamında, partisinin yöneticilerine tepkisini dile getiren Başkan Acar, şöyle devam etti: "7 Haziran seçim sonuçlarından itibaren partime zarar vermemek adına bu açıklamamı büyük bir sabırla beklettim. Her gün anlamaya ve anlatmaya çalıştım. Milletimizin beklentilerini yazdım, çizdim, raporladım ve günlerce dil döktüm. Ama maalesef gördüm ki; uğruna binlerce şehit verdiğimiz davamızın yöneticileri, değil benim gibileri dinlemek, milletin ne dediğini anlama gibi bir dertleri yok. Hatta milletin sağduyusuna, yalvarırcasına göreve çağırışına kulak bile asmayıp bir de üstüne azarlıyorlar."

"MİLLETİMİZ YANLIŞ YAPMADI"

Acar, basın açıklamasını, "Millet çok partili hayata geçtiğimiz günden beri hiçbir seçimde yanlış yapmadı. Her seçimde, kendini ifade edenlerin içinde, iyilerden en iyiyi, kötülerin içinden daha az kötüyü tercih etti. Bugünden kamuoyuna bildiririm ki, ne zaman milletin değerlerini artık anlamayacağım, ne zaman başarısız olacağım, ne zaman milletim bana "artık bırak" derse o gün davama, milletime ve vatanıma saygımdan dolayı bu siyaseti bırakacağım. Millete rağmen siyaset, milletsiz milliyetçilik olmaz" sözleri ile tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler