MHP’li başkan istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı Başkanı Ayhan Aksakal, 1 Kasım seçimlerinde başarısız oldukları gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini, istifasını il başkanına sunduğunu söyledi.Ayhan Aksakal, yaptığı açıklamada, 3 yıldan fazla

MHP’li başkan istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı Başkanı Ayhan Aksakal, 1 Kasım seçimlerinde başarısız oldukları gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini, istifasını il başkanına sunduğunu söyledi.

Ayhan Aksakal, yaptığı açıklamada, 3 yıldan fazla süredir devam ettiği görevinden istifa ettiğini, istifasını da MHP Kırklareli İl Başkanlığı'na sunduğunu bildirdi. Aksakal, "MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevimden, 1 Kasım'da yapılan seçimlerde başarısız olduğumuz için ayrılıyorum. Ben ülkücüyüm, MHP'liyim ama bir şey eksik o da başarı. Verimli olamadığım koltuğu boş yere işgal etmem. Ülkümüzün sancaklaşan burçlarındaki mücadele azmiyle devamlılık noktasında bayrağı devralacak olan arkadaşlarımıza da aziz milletimize hizmet yolunda başarılar dilerim. Samimi desteklerimizin bir an bile eksilmeyeceğinin bilincinde olmalarını temenni ederim. Partime kırgınlığım söz konusu değil, olamaz da. İlçe başkanlığım döneminde gerek şahsıma gerek yönetim kurulu arkadaşlarıma destek olan tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler