MHP’den ilk istifa

7 Haziran seçimlerinde Çanakkale'de 1 milletvekili çıkaran MHP, 1 Kasım erken seçimlerinde bu vekilliği kaybetti. Alınan sonucun ardından, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale İl Başkanı İsmet Balkan, görevinden istifa etti.7 Haziran genel seçimleri

MHP’den ilk istifa

7 Haziran seçimlerinde Çanakkale'de 1 milletvekili çıkaran MHP, 1 Kasım erken seçimlerinde bu vekilliği kaybetti. Alınan sonucun ardından, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale İl Başkanı İsmet Balkan, görevinden istifa etti.

7 Haziran genel seçimlerinde Çanakkale'de bir milletvekili çıkaran MHP, 1 Kasım erken seçimlerinde mevcut vekil sayısını koruyamadı ve milletvekili çıkaramadı. Seçimlerdeki başarısız sonucun ardından MHP İl Başkanı İsmet Balkan, partisindeki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Balkan yaptığı açıklamada, "Siyaseten dediğim gibi, ülkemiz ve Çanakkale'miz için bir şeyler yapmaya çalıştık. Olanaklarımız dahilinde hepimiz çok çalıştık ama ben kendi adıma şunu söylüyorum. Arkadaşlarımızla birlikte çok çalıştık fakat olmadı. Bu sonuçlar da bir neticedir. Neticeleri de bir şekilde iyi değerlendirmek lazım. Ben de sizlerin huzurunda kamuoyuyla şunu da paylaşmak istiyorum. Bu sonuçlardan kendime de ders çıkarttım, ben de şu anda sonuçlar neticesinde verdiğim kararda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler