MHP'den Arınç'a çok sert cevap!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili İzzet Ulvi Yönter, eski Başbakan Yardımcısı, Bülent Arınç'ın, Devlet Bahçeli için "Evet dememek için evlenemedi" göndermesine sert cevap verdi.   ''Bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama sanırım beyni s

MHP'den Arınç'a çok sert cevap!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili İzzet Ulvi Yönter, eski Başbakan Yardımcısı, Bülent Arınç'ın, Devlet Bahçeli için "Evet dememek için evlenemedi" göndermesine sert cevap verdi.
 
''Bu ifadeyi kullanmak istemiyorum ama sanırım beyni sulanmış'' diye söze başlayan Yönter, ''Sanırım bölücü terör örgütü PKK'ya dedikleri ‘evet'le bizim evetlerimizi karıştırmış, evet cevabını çok çirkin bir üslupla genel başkanımıza atfediyorlar. Yaşını başını almış insanlara bu tip ifadeler asla yakışmıyor'' dedi.
 
Yönter, "Sayın Arınç'ı akla davet ediyorum ama dengesini kaybettiği için bunu sağlamak zor olacak'' diye ekledi.
 
BÜLENT ARINÇ DEVLET BAHÇELİ İÇİN NE DEMİŞTİ?
 
Manisa'da Ak Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında işadamları tarafından düzenlenen yemeğe katılan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.
 
Arınç, Bahçeli için "Eski model arabalara bindikçe sabit şeylere takılıp kalıyor. Geçende esprisini yapıyor arkadaşlar. ‘Zaten her şeye hayır dedi evet diyemediği için de bekar kaldı' ya diyor. Masaya otursa evet demek zorunda kalacak. Ben onların yalancısıyım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler