MHP Trabzon İlçe kongreleri başladı

MHP'de seçim heyecanı. Milliyetçi Hareket Partisinin Trabzon’da ilçe kongreleri başladı.

MHP Trabzon İlçe kongreleri başladı
Milliyetçi Hareket Partisinin Trabzon’da ilçe kongreleri başladı. Partide olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı sırada MHP Genel Merkezinin olağan kurultayın düğmesine basmasıyla başlayan süreç Trabzon’da da işlemeye başladı.

İlçe kurultayları ilk olarak Sürmene’de başlayacak. Sürmene kurultayı bugün saat 10.00’da Humurgan Düğün Salonu’nda yapılacak. Kurultaya tek listeyle gidileceği öğrenilirken mevcut ilçe başkanı Hamit Küçükali’nin yeniden ilçe başkanlığına aday olması bekleniyor.
 İkinci ilçe kurultayı ise 25 Şubat’ta Of’ta gerçekleşecek. Of’ta da kurultaya tek listeyle gidileceği ifade edildi.

İlçe kurultaylarının başlamasına rağmen hâlen daha atanmayan ilçelerin bulunması teşkilâtlarda huzursuzluk oluşturuyor. Akçaabat, Yomra, Çarşıbaşı ve Şalpazarı ilçelerinde atama yapılmadan ilçe kurultaylarının başlatılması kafaları karıştırdı.
MHP İl Başkanı Nihat Birinci’nin il kurultayına bu ilçelerde atama yapmadan gideceği yönündeki iddialar partililer arasında konuşularak bu konuda duyulan rahatsızlık dile getiriliyor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler