MHP Trabzon İl Başkanı Birinci: Seçmenler, 2 yılda MHP’yi keşfetti

MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, yeni yönetim kurulu ile birlikte basının karşısına çıktı.

MHP Trabzon İl Başkanı Birinci: Seçmenler, 2 yılda MHP’yi keşfetti

Haber61 / Haber Servisi

12 Kasım’da yapılan genel kurulun ardından yönetim kurulu oluşturan Nihat Birinci, yeni yönetim kurulunu basınla tanıştırdı.


Basınla tanışma toplantısı düzenleyen MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, yenilenen yönetimle birlikte 2019 yılındaki yerel ve genel seçimlere genç ve dinamik bir kadroyla hazırlanacaklarını açıkladı.

Nihat Birinci, açıklamasında şunları söyledi:

“Hepinizin bildiği gibi 12 Kasım’da il kongremizi yaptık. Eski yönetimimizi genç ve dinamik arkadaşlarımızla takviye ettik. Önümüzdeki dönemin ağırlığını taşıyabilecek güçlü bir yönetim oluşturduk. Ardından görev bölümü yaparak hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki dönemin çok daha zor bir dönem olduğunun idrakı içerisindeyiz. 2019 Mart’ında Mahalli ve 2019 Kasım’ında Genel seçim yaşayacağız. Bu zorlukları Türk milleti olarak en az hasarla atlatabilmemiz için Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimlerden başarılı çıkma zorunluluğu vardır. Geçmişi hep beraber yaşadık, Milliyetçi Hareket Partisi ve onun lideri Sayın Devlet Bahçeli hangi sıkıntılara parmak basmışsa o sıkıntılar büyük bir sorun olarak Türk milletinin karşısına çıkmıştır. Burada haklı çıkmak bizleri tatmin etmediği gibi milletimize de bir fayda sağlamamaktadır. Önemli olan meselelerimizi sorun haline gelmeden çözebilmektir. Bu bakımdan gerek mahalli gerekse de genel seçimlerde seçmenlerden Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin meselelerini çözecek kuvvete taşımalarını talep edeceğiz.

Yaptığımız saha çalışmalarında Türk seçmenlerinin daha ziyade son 2 yıldan beri Milliyetçi Hareket Partisi’ni keşfettiğini görüyoruz. Türk milletinin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin her şartta, her koşulda Türk milleti ve onun devleti için yapamayacağı hiçbir fedakarlığın olmadığını görmüş ve idrak etmiş durumdadır.

Bu sebepten dolayı bizlere düşen görev, insanımızın geldiği bu aşamayı yapacağımız çalışmalarla sandıkta oya dönüştürüp, partimizi gerek mahalli gerekse de genel seçimlerde başarılı kılmak olacaktır.

Bizlere düşen bu görevi layığı ile yerine getireceğimize inancım tamdır.”
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler