MHP'de 3 isim belirlendi

Milliyetçi Hareket Partisi aday belirleme sürecinde sona doğru yaklaştı. Parti kulisleri iyice hareketlenen MHP'de üç isim belirlendi. Yapılacak olan uzlaşı sonucunda teke düşürülecek olan aday partide yapılacak olan törenle basına tanıtılacak. BİRİ SEÇİL

MHP'de 3 isim belirlendi


Milliyetçi Hareket Partisi aday belirleme sürecinde sona doğru yaklaştı. Parti kulisleri iyice hareketlenen MHP'de üç isim belirlendi. Yapılacak olan uzlaşı sonucunda teke düşürülecek olan aday partide yapılacak olan törenle basına tanıtılacak.

BİRİ SEÇİLECEK

MHP İl Başkanı Nihat Birinci, “Üç isim var. Önümüzdeki Salı gününe kadar bu üç isimden birini açıklayacağız” dedi.

Birinci'nin açıklamadığı 3 isim ise, eski milletvekili Nail Çelebi, eski milletvekili aday adayı Erdinç Uzun ve Ankara eski emniyet müdürü Cevdet Saral.

haber61.net iki gün önce "MHP'nin adayı kim, MHP neyi bekliyor" haberiyle, MHP'li seçmenlerin beklentilerini dile getirmişti.  

işte o haber: 

MHP'nin adayı kim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset