CHP Lideri Özgür Özel'den erken seçim açıklaması! Kapıyı kapattı

CHP lideri Özel, erken seçim tartışmalarına kapıyı kapattı.

CHP Lideri Özgür Özel'den erken seçim açıklaması! Kapıyı kapattı

CHP'nin uzun bir aradan sonra 31 Mart yerel seçimlerinden birinci parti olarak çıkması sonrası erken seçim tartışmaları gündeme gelmişti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP lideri Özel, "Oylarımızı kalıcılaştırmalıyız. Erken seçim çağrısı yapmak seçmenle akdi bozmak demektir" sözleriyle tartışmalara şimdilik kapıyı kapattı.

Partisinin düzenlediği 'Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda açıklamalarda bulunan CHP Gene Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra dillendirilmeye başlanan erken seçim tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

"ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI YAPMAK..."

Olası erken seçim çağrısına kapıyı kapatan Özel, "Oylarımızı kalıcılaştırmalıyız. Erken seçim çağrısı yapmak seçmenle akdi bozmak demektir" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SERT SÖZLER

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Yerel seçimleri Cumhur İttfakı kazandı" ifadelerine yanıt veren Özel, "Seçmenin mesajını anlamadıkları ortada. Seçimleri biz kazandık diyecek kadar seçmene karşı küstahlaşmış ve kibrinden arınamamış bir noktadadır. Erdoğan ile yüz yüze görüşeceğim. Kutuplaşmayı kırmak için adım atacağımıza inanıyorum" dedi.

BELEDİYELERİN KARNELERİNİ PAYLAŞACAKLAR

Yerel yönetimlerin yeni dönemine ilişkin de konuşan Özel, ölçme-değerlendirme sistemini odak noktası haline getireceklerini kaydetti.

Özel, "Belediyelerin 3'er, 6'şar aylık ve birer yıllık karnelerini ölçme-değerlendirme yöntemiyle çıkarıp, sizinle paylaşacağız. Doğru yapanı örnek göstereceğiz, yanlış yapanı doğruya sevk edeceğiz. İbre yukarı ise devam edeceğiz, aşağıdaysa mutlaka yanlıştan döneceğiz" diye konuştu.

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset