Ordu'da 2 öğretmen kazada öldü

Aybastı ilçesine bağlı Pelitözü beldesi ilköğretim okulunda görevli Ender Baştürk (24) ile Çakırlı beldesi ilköğretim okulunda görevli altı yıllık sınıf öğretmeni Suzan Ebru Yılmaz (26), 52 DR 384 plakalı otomobille dün akşam Aybastı'dan Ordu'ya giderken

Ordu'da 2 öğretmen kazada öldü

Aybastı ilçesine bağlı Pelitözü beldesi ilköğretim okulunda görevli Ender Baştürk (24) ile Çakırlı beldesi ilköğretim okulunda görevli altı yıllık sınıf öğretmeni Suzan Ebru Yılmaz (26), 52 DR 384 plakalı otomobille dün akşam Aybastı'dan Ordu'ya giderken Fatsa'ya bağlı Kulak köyü yakınlarındaki köprüden yolun buzlu olması nedeniyle dereye uçtu. Otomobilde bulunan öğretmenlere Göller Belediyesi işçileri müdahale etti, ancak öğretmenlerden Ender Baştürk boğularak hayatını kaybetti. Sağlık durumu ağır olan Suzan Ebru Yılmaz ise 112 ambulansı ile kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

GİTTİ KUZUM DİYE AĞLADI
Olayın duyulmasının ardından Fatsa Devlet Hastanesi'ne ilk önce Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya daha sonra Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Akın Aydın geldi. Olayı haber alır almaz köy yolunun kar nedeniyle kapalı olmasına rağmen uzun süre yaya yürüyerek gelen Ender Baştürk'ün babası Şinasi Baştürk ve annesi Fatma Baştürk de hastanede sinir krizleri geçirdi. Baba Şinasi Baştürk, "Gitti kuzum, gitti" diye gözyaşı dökerken, anne
Fatma Baştürk de "Canım oğlum" diye ağıt yaktı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, yeni yıla talihsiz başladıklarını belirterek, "Eğitim camiamızın başı sağolsun, çok üzgünüz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel