TS'li futbolcu Ankaragücü'nde!

Alınan bilgiye göre, sezonun 2. yarısında kadrosunu güçlendirmek isteyen Ankaragücü, Fenerbahçe ile anlaşan sağ kanat oyuncusu Gökhan Emreciksin'in yerini yine bir genç oyuncuyla doldurmak istiyor. Sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor altyapısında yetiştikte

TS'li futbolcu Ankaragücü'nde!

Alınan bilgiye göre, sezonun 2. yarısında kadrosunu güçlendirmek isteyen Ankaragücü, Fenerbahçe ile anlaşan sağ kanat oyuncusu Gökhan Emreciksin'in yerini yine bir genç oyuncuyla doldurmak istiyor. Sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor altyapısında yetiştikten sonra 2 sezon Pazarspor'da forma giyen ve bu sezon başında Bordo-mavili takıma geri dönen Abdüaziz Solmaz'ı renklerine bağladı.

Bu sezon forma şansı bulamayan 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Ankaragücü ve Trabzonspor kulüpleri anlaşmaya vardı. Abdülaziz Solmaz'ı sezon başında da transfer etmek isteyen Ankaragücü, genç futbolcuyu bonservisiyle birlikte alacak. Sarı-lacivertliler, 3 kez 17 yaş altı ve 2 kez de 18 yaş altı milli takımlarında forma giyen Abdülaziz'in transferiyle Gökhan Emreciksin'in takımdan ayrılmasıyla doğacak boşluğu doldurmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor