Meclis Başkanı Yılmaz: "Anayasa gereği kurulmuş bir hükümete..."

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, MHP'nin seçim hükümetinde görev alan Tuğrul Türkeş konusunda yazdığı yazıya ilişkin, "Anayasa gereği kurulmuş bir hükümete diğer partilerin üye oranları oranında katılımını Anayasa öngörüyor. Başbakanın bu doğrultuda yapmış oldu

Meclis Başkanı Yılmaz: "Anayasa gereği kurulmuş bir hükümete..."

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, MHP'nin seçim hükümetinde görev alan Tuğrul Türkeş konusunda yazdığı yazıya ilişkin, "Anayasa gereği kurulmuş bir hükümete diğer partilerin üye oranları oranında katılımını Anayasa öngörüyor. Başbakanın bu doğrultuda yapmış olduğu işlemdir" dedi.

Yılmaz, 2015-2016 Adli yıl açılış resepsiyonunda konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Meclis Bakanlığı'na Tuğrul Türkeş ile ilgili yazdığı yazıya yönelik olarak Yılmaz, "Anayasa gereği kurulmuş bir hükümete diğer partilerin üye oranları oranında katılımını Anayasa öngörüyor. Başbakanın bu doğrultuda yapmış olduğu işlemdir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset