Listede yer almayan Ercan Karakaş’tan açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, CHP'nin aday listesine giremediği haberlerine ilişkin, "Benim bu dönem milletvekili adaylığı için başvurum olmamıştır" dedi.CHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaş, "Bazı gazetelerde, "MYK üyelerinden Ercan Karakaş d

Listede yer almayan Ercan Karakaş’tan açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, CHP'nin aday listesine giremediği haberlerine ilişkin, "Benim bu dönem milletvekili adaylığı için başvurum olmamıştır" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaş, "Bazı gazetelerde, "MYK üyelerinden Ercan Karakaş da aday listesine giremedi" şeklinde haberler çıktığını belirterek, "Benim bu dönem milletvekili adaylığı için başvurum olmamıştır. Başvurusu olan MYK üyesi arkadaşlarımız MYK ve PM toplantılarında değerlendirilmiş ve listelerde yer almışlardır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler