Liderler bir araya geldi!

Tarihi görüntüler çıktı...

Liderler bir araya geldi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti lideri ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli'yle buluşmasından ilk fotoğraflar geldi. Liderler ilk kez Cumhurbaşkanlığı makamında bir araya geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Beştepe'ye çıkan siyasi parti liderlerinin randevusu 14.06'da başladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Erdoğan'la buluşmasından ilk fotoğraflar da Anadolu Ajansı'ndan paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler, 15 Temmuz kanlı darbe girişimini konuşacak.

Erdoğan, dün siyasi parti liderlerini mektupla Beştepe'ye davet etmişti. Mektupta, "Sayın Cumhurbaşkanımız, 25 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00'te CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanı Sayın Binali Yıldırım'ı, hem darbe girişimi karşısındaki kararlı tutumu sebebiyle kendilerine teşekkür etmek, hem de son gelişmeleri değerlendirip, önerilerini almak üzere, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmektedir" ifadeleri kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan darbe girişimi sonrasında CHP ve MHP liderlerine destekleri için teşekkür telefonu açmıştı. Başbakan Yıldırım da yine teşekkür için CHP ve MHP liderlerini ziyaret etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler